FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Prese hidraulice pentru țevi, cu acumulator

Doriți să creșteți viteza și fiabilitatea la instalarea țevilor din metal sau plastic? Vizualizați presele hidraulice pentru țevi, pe acumulator Nuron, de la Hilti

Doriți să creșteți viteza și fiabilitatea la instalarea țevilor din metal sau plastic? Vizualizați presele hidraulice pentru țevi, pe acumulator Nuron, de la Hilti
Sculă pentru presarea țevilor NPR 32-22 Sculă pentru presare în linie, pe acumulator, flexibilă și confortabilă, compatibilă cu fălcile și inelele de presare interschimbabile de 32 kN (platformă pe acumulator Nuron)
Înapoi la produse ()
Comparație
Produse ()
Presa de țevi pe acumulatori potrivită pentru conexiunile tale prin presare

Label (optional)

Presa de țevi pe acumulatori potrivită pentru conexiunile tale prin presare

Uneltele noastre de presare și fălcile de presare pot fi utilizate universal și flexibil

Presele hidraulice pentru țevi, pe acumulatori, Hilti cu fălcile de presare interschimbabile și inele de presare incluse în sistemul nostru de management al flotei de unelte, îţi garantează costuri fixe predictibile. Îţi oferim unelte universale de presare și fălci de presare pentru o varietate de producători de țevi, contururi și diametre de presare.

Acest lucru îţi permite să ai un nivel ridicat de flexibilitate atunci când îţi creezi conexiunile prin presare în cadrul montării echipamentelor tehnice ale clădirii.

Instrument universal de presare pentru mai multe tipuri de sisteme de presare a țevilor

Pentru a asigura o conexiune sigură și strânsă, combinația corectă de țevi, fitinguri de presare, fălci de presare și unelte de presare este extrem de importantă. Interacțiunea acestor 4 componente ale unui sistem de conducte este verificată și aprobată de producătorii de conducte. Acest lucru este garantat prin parteneriatul cu producătorii de țevi Geberit și Uponor, iar fălcile de presare Hilti cu contur M, G, FlowFit și UP sunt, prin urmare, marcate cu numele ambilor producători.

Datorită aprobării altor producători de țevi din Europa, presele noastre pe acumulator pentru țevi, fălcile de presare, presele și adaptoarele sunt compatibile cu peste 70 de sisteme de țevi. Acum poţi verifica imediat dacă sistemul tău de țevi este compatibil pentru utilizarea cu soluțiile de presare a ţevilor Hilti.

Portofoliul de presare a ţevilor

Presele noastre pe acumulator pentru țevi pot face asta

Toate dispozitivele de presare au un sistem de blocare al fălcilor. Acest mecanism de siguranță patentat asigură blocarea corectă a șurubului de prindere, astfel încât falca de presare să fie fixată în siguranță în unelata de presare. În plus, o lumină LED semnalizează atunci când sunt necesare inspecții sau  există probleme tehnice. Capul dispozitivului rotativ la 350°, designul ușor de utilizat al mânerului și comutatorului de control, precum și iluminarea zonei de lucru cu LED asigură o ergonomie de top şi o muncă confortabilă.

Un senzor de presiune asigură că pistonul se retrage numai atunci când presiunea corectă este aplicată. In plus, un semnal acustic avertizează asupra presării incorecte, asigurând astfel un nivel ridicat de siguranţă. Alege-ți preferatul din platforma noastră pe acumulatori Nuron:

NPR 19-22 – versiunea compactă, ergonomcă și rapidă, NPR 32-22 – polivalentul versatil şi NPR 32 XL-22 – versiunea cu mâner tip pistol şi capacitate extinsă.

 

Procesul de presare al țevilor în 4 pași

Alegerea ţevii

Conexiunile prin presare pot fi utilizate pentru o mare varietate de tipuri de țevi: țevi din oțel carbon, țevi din oțel inoxidabil, țevi de cupru, țevi compozite multistrat.

Alegerea racordului pentru presare

Sistemul de țevi, diametrul și materialul țevii determină ce racord trebuie utilizat.

Selectarea fălcilor de presare/inelelor de presare

Falca de presare trebuie să corespundă profilului de presare (M, V, U, UP, TH etc.) al racordului pentru presare.

Selectarea dispozitivului de presare

Pentru unealta de presare de 19 kN (NPR 19-22) utilizați fălcile noastre de presare NPR PM mini. Pentru toate dispozitivele de presare de 32 kN (NPR 32-22, NPR 32 XL-22) utilizați fălcile de presare standard NPR PS sau inelele de presare NPR PR și adaptorul NPR PA.

Înlocuirea fălcilor şi inelelor de presare pentru presele de țevi pe acumulator cu ajutorul sistemului de management al parcului de unelte Hilti

Fără griji în gestionarea flotei de unelte Hilti

O inspecție lipsă? O defecțiune neașteptată a dispozitivului? Lipsesc fălcile sau inelele de presare adecvate pe șantier? Puteți evita cu ușurință aceste probleme - cu sistemul de management al flotei Hilti. Beneficiați de echipamente gestionate profesional cu costuri previzibile.

  • Inspecția anuală a preselor pentru țevi, fălcilor de presare și inelelor de presare este inclusă. 
  • Identificarea simplă a tuturor echipamentelor printr-o etichetă cu NFC și Cod QR.
  • Creșterea productivității Minimizarea riscului.  
  • Gestionarea costurilor tale.   
  • Creșterea transparenței parcului de scule. 
  • Optimizarea costurilor cu procesele.
Florian Röger, Testimonial

Presare tevi cu sisteme de racordări prin presare

Așa arată practica pe șantier

Ultima dată când am folosit acest sistem a fost în timpul examenului practic de la şcoală”, glumește Florian Röger, proprietarul unei afaceri de familie din Günzburg, care oferă clienților săi pachetul complet de tehnologie pentru instalații sanitare, încălzire și aer condiționat. Am însoțit expertul SHK pentru o zi pe șantier și l-am întrebat despre experiențele sale cu presele de țevi pe acumulatori Hilti. Pentru obiectivul de extindere al centrului de wellness, în timpul instalării sunt utilizate numai conexiuni prin presare.

Röger vede un avantaj semnificativ în faptul că presele Hilti pe acumulatori, pentru țevi,  pot fi utilizate pentru a racorda sistemele aproape tuturor furnizorilor de pe piață oferind şi o compatibilitate certificată. Avantaj pentru instalator? Are nevoie doar de o presă de țevi și economisește timpul căutând uşor sistemele de presare potrivite. Timp care este deja scurt. „Trebuie să ne facem mai puține griji, deoarece obținem automat un sistem conform producătorului pentru racordări profesionale”, spune Röger.

Röger este un client convins de sistemul  de management al flotei Hilti. El este deosebit de impresionat de serviciile digitale: aplicația ON!Track oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor dispozitivelor și fălcilor de presare, iar o reparație sau o inspecție poate fi comandată digital. „Dispozitivul se va întoarce în maximum trei zile lucrătoare și va fi reparat gratuit în cazul unei defecțiuni. Aceasta înseamnă că angajații noștri lucrează întotdeauna cu dispozitive întreținute”, explică Röger. Doreşti să vezi presa noastră de țevi pe acumulator în acțiune? Atunci organizează acum o întâlnire cu experții noștri.

Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te