FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Polizoare cu acumulator

Caracteristici de siguranță inteligente, tăieri mai rapide și autonomie extinsă a acumulatorului: aflați cum polizoarele unghiulare revoluționare pe acumulator Nuron vă pot fi de ajutor în activitatea dvs.

Caracteristici de siguranță inteligente, tăieri mai rapide și autonomie extinsă a acumulatorului: aflați cum polizoarele unghiulare revoluționare pe acumulator Nuron vă pot fi de ajutor în activitatea dvs.
Polizor unghiular AG 5D-22 pe acumulator (125 mm) Polizor unghiular pe acumulator, cu motor fără perii și întrerupător de siguranță, pentru sarcinile obișnuite de tăiere și șlefuire cu discuri de până la 125 mm (platforma pe acumulatori Nuron)
Polizor drept GDG 6-22 pe acumulator Polizor drept pe acumulator, cu viteză variabilă, motor puternic fără perii și timp de funcționare îndelungat, pentru prelucrarea metalului și elemente metalice arhitecturale (platforma pe acumulatori Nuron)
Polizor drept pe acumulator GDG 6-A22 Polizor rotativ pe acumulator cu viteză variabilă, cu motor fără perii cu performanță înaltă pentru fabricarea metalelor și prelucrarea elementelor metalice arhitecturale
Înapoi la produse ()
Comparație
Produse ()
Muncitor care taie o bară de armătură folosind un polizor unghiular și generând scântei

Descoperă noile polizoare unghiulare pe acumulator

Polizare, tăiere și finisare folosind unelte portabile puternice

Ai nevoie să realizezi lucrări de polizare în metal, beton și piatră pe tot parcursul zilei, fără bătăile de cap cauzate de prelungitoare? Soluția noastră: polizoare unghiulare pe acumulator, cu putere impresionantă, caracteristici unice de siguranță, manevrare confortabilă și flexibilitate ridicată, indiferent de lucrările pe care le realizezi.

Și datorită noii noastre platforme de unelte pe acumulator Nuron, poți avea unelte mai rapide, mai sigure și mai inteligente, pentru a beneficia de un plus de productivitate pe șantier.

Beneficiile unui polizor unghiular pe acumulator

Flexibilitate și performanță

Nu ai nicio priză la dispoziție? Nicio problemă. Indiferent de aplicația pe care o ai de făcut: tăierea și polizarea metalelor și materialelor minerale și, indiferent de puterea necesară realizării acestor aplicații, avem în platformă polizoare unghiulare care să întrunească orice nevoie.

Siguranță și durabilitate

Timpii morți din șantier afectează profitul companiei. Proiectăm unelte care nu numai că sunt rezistente, dar au și caracteristici ergonomice și de siguranță în utilizare, care contribuie la reducerea oboselii și limitează accidentările pe șantier.

Platformă complet compatibilă

Polizoarele noastre pe acumulator funcționează cu acumulatorii pe care îi folosești deja. Sau poți explora Nuron, noua noastră platformă de acumulatori de 22 V, pentru a te bucura de putere, autonomie mai mare și caracteristici de diagnosticare integrate în acumulatori.

Muncitor care polizează metal pe un banc de lucru folosind polizorul unghiular pe acumulator AG 4S-22.

Mai multe polizoare, mai multe opțiuni

Gama noastră de polizoare unghiulare pe acumulator acoperă majoritatea aplicațiilor

Polizorul compact AG 4S-22 dispune de control variabil al puterii, astfel încât să poți tăia rapid în metale, materiale minerale, faianță dar și să reduci ulterior viteza pentru a crea finisaje fine.

Este un campion pe parcursul întregii zi de lucru. Pentru sarcinile mai dificile, cum ar fi tăierea țevilor din fier, polizarea panourilor montate și crestarea grinzilor de oțel, AG 6D-22 asigură mai multă viteză și mai multe tăieturi per ciclu de încărcare decât alte polizoare de 22 V care au acumulatori mai mari și mai grei. Această performanță este comparabilă cu cea a unei unelte pe cablu.

Muncitor care efectuează tăieturi în beton folosind polizorul unghiular AG 6D-22 conectat la un aspirator (DRS)

Mai multă siguranță și confort

Unelte utile pe șantier care te ajută să faci mai multe cu mai puțin efort

Fiind mai ușoare, mai subțiri și mai ușor de ținut în mână, polizoarele noastre unghiulare pe acumulator oferă un control mai precis și sunt mai simplu de utilizat – în special în spațiile înguste și incomode. Iar dacă discul se blochează, tehnologia de Control activ al cuplului (ATC) ajută la scăderea probabilității de producere a unui recul periculos.

Comutatoarele de blocare simplifică utilizarea, dar pot reprezenta și un risc de siguranță. Din acest motiv, polizoarele noastre unghiulare emblematice pe acumulator includ funcții de siguranță pentru evitarea scenariilor nefavorabile.

Muncitor care taie o bară de armătură folosind polizorul unghiular pe acumulator AG 6D-22

Polizare mai sigură și mai inteligentă

AG 6D-22: caracteristici de siguranță inovatoare și performanță optimă cu Nuron

Polizoarele unghiulare sunt imprevizibile atunci când se blochează și există posibilitatea să aibă recul în orice direcție. Pentru a te proteja împotriva accidentărilor, polizorul nostru AG 6D-22 dispune de 3D-ATC, care oprește rotirea discului atunci când acesta este ridicat brusc de pe suprafața de lucru. Iar dacă iei mâna de pe unealtă, funcția tactilă SensTech integrată în mâner oprește imediat funcționarea sculei. 

Indiferent de lucrare, avem un disc care să vă ajute să o faceți corect

Discuri pentru polizoare unghiulare

Indiferent de lucrare, avem un disc care să te ajute să o realizezi corect

Cu accesoriul potrivit, poți transforma un polizor unghiular pe acumulator într-una dintre cele mai versatile unelte de pe șantier. Poți tăia și poliza cu discuri abrazive, debavura metal cu un disc de fibră, poliza și șlefui cu un disc casetat sau îndepărta vopseaua și rugina cu o perie de sârmă.

Fiind disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, discurile noastre abrazive sunt concepute  pentru a tăia mai rapid și a fi mai durabile.

FII CONFORM EU-OSHA PRIVIND PRAFUL DE PE ȘANTIER

Un șantier fără praf este mai bun pentru tine și uneltele tale. Conectează polizorul la DRS și la aspiratorul pe acumulator VC 10 pentru a spori confortul și a prelungi durata de viață a uneltei.

Comandă acum aspiratoare și alte sisteme de colectare a prafului

ȚINE SUB CONTROL COSTURILE

Cu ajutorul serviciului nostru de Fleet Management, îți vom gestiona costurile uneltelor în schimbul unui tarif lunar fix. Evită să intri direct într-o investiție mare, și cumpără doar echipamentele de care ai nevoie.

Află mai multe informații despre serviciul de Fleet Management.
Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te