FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Unelte de fixare cu acumulator

Vizualizați cele mai rapide și mai eficiente scule din punct de vedere al reziduurilor pentru instalarea MEP și a profilelor pentru pereți de gips carton și aflați cum acumulatorii Nuron fac ca sculele de fixare complet electrice să devină și mai eficiente

Vizualizați cele mai rapide și mai eficiente scule din punct de vedere al reziduurilor pentru instalarea MEP și a profilelor pentru pereți de gips carton și aflați cum acumulatorii Nuron fac ca sculele de fixare complet electrice să devină și mai eficiente
Lucrător care montează pereți din gips carton pe podea folosind BX 3-22.

Descoperă uneltele de fixare directă pe acumulator

Treci la următorul nivel cu aparatul de implantat cuie Hilti pe acumulatori, pentru o fixare mai curată, mai silențioasă și

Cauți o alternativă la uneltele de fixare directă pe gaz sau de găurire și ancorare? Pistoalele de implantat cuie pe acumulator, fără combustie sunt mai rapide, mai ușor de utilizat și mai economice. Însă cel mai important aspect este faptul că oferă performanța la care se așteaptă echipa ta.

Și datorită celei mai noi platforme Nuron de unelte pe acumulator, vei obține mai multă accesibilitate și confort pentru optimizarea forței de muncă.

Alege să lucrezi cu uneltele de fixare directă pe acumulator

Performanță fără compromis

Fiind proiectate pentru o operare mai rapidă și un nivel mai ridicat de productivitate, aceste unelte sunt destinate fixării pe beton, oțel și unele tipuri de zidărie – fără găuri, fără ancore, fără restricții pe șantier.

Pe acumulator, fără combustie

Gata cu dozele de gaz și capsele scumpe care trebuie cumpărate, depozitate, gestionate și eliminate. În plus, aparatele de implantat cuie BX 3 pe acumulator sunt mai silențioase, au recul redus și necesită mai puțină curățare și întreținere.

Platformă complet compatibilă

Sculele de fixare pe acumulator utilizează acumulatorii de 22 V și încărcătoarele pe care le ai deja. Pentru a beneficia de auonomia unui acumulator compact, auto-optimizat, explorează noua noastră platformă Nuron.

Muncitor care fixează plăci de lemn pe podea folosind BX 3

Mai multe opțiuni, numeroase aplicații

Unelte de fixare pe acumulator pentru majoritatea aplicațiilor MEP și de finisare interioară

Fie că petreci toată ziua fixând cabluri, conducte sau cutii de distribuție deasupra capului sau instalând kilometri întregi de profiluri pentru pereți de gips carton, uneltele noastre BX 3 te ajută să lucrezi mai eficient și mai confortabil. Acestea sunt mai rapide și mai silențioase decât uneltele cu gaz și produc mai puțin praf și mai puține vibrații decât în cazul găuririi.

Iar pentru aplicațiile de fixare a grătarelor și de împământare, BX 3-BT folosește bolțuri filetate. Spre deosebire de anumite unelte cu combustie, uneltele de fixare directă pe acumulator nu necesită instruire sau autorizații speciale, astfel încât te poți apuca imediat de treabă.

Un muncitor verifică o sculă de fixare pe acumulator folosind un smartphone

Fixare rapidă, fără bătăi de cap

Caracteristici utile pe șantier care te ajută să efectuezi mai multe aplicații într-un timp mai scurt

Fără gaz, fără probleme. Aparatele de implantat cuie pe acumulator utilizează acționări mecanice puternice care se potrivesc mai bine ritmului și vitezei lucrărilor tale, oferind totodată o calitate mai consecventă a fixării. De asemenea, veți observa un recul redus și mai puține blocări, deci un timp redus de inactivitate.

Beneficiază de magazia de cuie ușor de încărcat și de noul indicator de reîncărcare. Trimite actualizări privind starea uneltei, statistici privind utilizarea ei și informații despre reparații direct către smartphone-ul tău prin Bluetooth și vei fi prima persoană care va ști când unealta are nevoie de service, chiar înainte de a o duce pe șantier.

BX 3-22: Pentru atunci când sunteți gata să renunțați la gaz în favoarea acumulatorilor

Aparat de implantat cuie pe acumulator pe întreaga zi

BX 3-22: Pentru atunci când ești gata să renunți la gaz în favoarea acumulatorilor

Pistolul de fixare directă BX 3-22 este mai rapid și oferă un timp mai îndelungat de funcționare folosind tehnologia pe acumulator. Fie că realizezi fixări pe beton sau oțel, cu BX 3-22 poți efectua până la 850 de fixări cu o singură încărcare.

Ca parte a cuprinzătoarei platforme Nuron de 22 V, acumulatorul său compact, de mare putere, este perfect pentru lucrările deasupra capului.

Aceleași tehnologii de fixare pe care le folosiți deja

Elemente de fixare fără compromis

Aceleași tehnologii de fixare pe care le folosești deja

Dezvoltate împreună cu pistoalele noastre BX 3 pentru a le spori performanța, cuiele pe bandă acoperite galvanic cu zinc oferă soluții de zi cu zi pentru fixarea profilurilor pentru pereți din gips carton și a altor elemente precum elemente de fixare a cablurilor, elemente de fixare a conductelor și clemelor de tavan pe beton, zidărie și oțel.

Bolțurile noastre filetate X-BT, sunt potrivite pentru aplicațiile de fixare a grătarelor, împământare și fixare temporară, fără bătăile de cap provocate de pistoalele cu combustie.

AI NEVOIE DE UN PISTOL CU CAPSE?

E în regulă. Înțelegem. Gama noastră de pistoale cu capse îți oferă toată puterea de care ai nevoie pentru aplicațiile de fixare directă pe beton foarte dur, indiferent de situație.

Comandă acum pistoalele de fixare directă cu capse

LUCREAZĂ MAI CONFORTABIL

Fixarea directă implică multe aplicații deasupra capului solicitante din punct de vedere fizic și chiar obositoare. Exoscheletul EXO-O1 te ajută să reduci efortul necesar, astfel încât să fi mai productiv.

Comandă acum exoscheletul EXO-O1