FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Ciocane demolatoare pe acumulator

Acum, chiar și cele mai mari scule de demolare pot funcționa pe bază de acumulatori, datorită tehnologiei Nuron. Vizualizați întreaga gamă de ciocane demolatoare ușoare, ciocane pneumatice și ciocane demolatoare SDS pe acumulator aici

Acum, chiar și cele mai mari scule de demolare pot funcționa pe bază de acumulatori, datorită tehnologiei Nuron. Vizualizați întreaga gamă de ciocane demolatoare ușoare, ciocane pneumatice și ciocane demolatoare SDS pe acumulator aici
Înapoi la produse ()
Comparație
Produse ()
Ciocane demolatoare pe acumulator

Ciocane demolatoare pe acumulator

Pentru aplicații ușoare și medii de spargere și demolare a pardoselilor și pereților

Indiferent dacă lucrezi în beton, zidărie, faianță sau ipsos, această gamă de ciocane demolatoare, cu o greutate redusă și de dimensiuni mici, își fac treaba.

Datorită platformei de 22 V pentru sculele pe acumulator, beneficiezi de aceeași performanță ridicată în demolare precum cea oferită de uneltele pe cablu de dimensiuni similare sau mai mari, însă cu flexibilitatea asigurată de acumulator.

Bucură-te de un echilibru între performanță, confort, control și siguranță

Performanță fără compromis

Utilizând ciocanele demolatoare pe platforma Nuron, vei avea aceeași performanță precum cea oferită de sculele pe cablu.

O singură platformă pentru toate uneltele tale pe acumulator

Utilizează toate uneltele pe acumulator, inclusiv ciocanele demolatoare pentru sarcini mari, pe aceeași platformă Nuron de 22 V, asigurănd o performanță ridicată pentru unelte pe acumulator.

Independența sculelor pe acumulator în șantier

Ai acces limitat la o sursă de energie externă? Nicio problemă. Bucură-te de o flexibilitate sporită în șantier datorită uneltelor de demolare pe acumulator.

Siguranță sporită la lucrările de demolare

Execută lucrări de găurire aproape fără praf cu sistemul nostru dedicat de îndepărtare a prafului (DRS) și limitează oboseala datorită vibrațiilor reduse generate de scule.

Demolarea controlată a pardoselilor

Demolarea controlată a pardoselilor

Pentru aplicații ușoare și medii – demolează până la 1,5 tone de beton cu o singură încărcare

Cântărind cu aproape 10 kg mai puțin decât ciocanele demolatoare similare, ciocanul pneumatic TE 2000-22 pe acumulator este ideal pentru lucrări de demolare în care manevrarea, controlul sculelor și mobilitatea sunt esențiale. Este perfect pentru grosimi de beton de până la 20 cm pentru lucrări precum demolarea pardoselilor, tăierea canalelor pentru țevi și îndepărtarea cu precizie a pavajelor grele. Toate acestea la vibrații de numai <4,0 m/s² generate de ciocan, ceea ce ajută la reducerea oboselii.

Datorită tehnologiei noastre Nuron de 22 V, o singură încărcare a acumulatorului nostru Nuron de cea mai mare capacitate (B22-255) permite demolarea a jumătate de tonă de beton. Dacă utilizezi compartimentul opțional pentru acumulatori, care include patru acumulatori B22-255, poți demola până la 1,5 tone dintr-o singură încărcare.

 

Forță mare de demolare a pereților

Forță mare de demolare a pereților

Obține performanța unei unelte pe cablu, cu puțin praf și vibrații reduse

Ciocanul demolator pentru pereți TE 500-22 pe acumulator Nuron poate efectua o gamă largă de lucrări de spargere și demolare a pereților, în care controlul este extrem de important, însă nu vrei să faci un compromis în ceea ce privește performanța. Ciocanul demolator TE 500-22 poate oferi aceeași performanță precum ciocanele demolatoare cu cablu comparabile, generând foarte puțin praf în timpul găuririi datorită compatibilității cu sistemul Hilti DRS-B de îndepărtare a prafului.

La toate acestea se adaugă faptul că ciocanul TE 500-22 generează vibrații de numai 6,7 m/s2, ceea ce înseamnă că poți lucra mai mult și mai confortabil.

Lucrări de demolare aproape fără praf datorită sistemului TE DRS-B de îndepărtare a prafului

Mai multe lucrări de demolare, mai puțin praf

Lucrări de demolare fără praf datorită sistemului TE DRS-B de îndepărtare a prafului

Colectează până la 95% din praf atunci când utilizezi ciocanul demolator TE 500 și ciocanul  demolator TE 2000 – pur și simplu atașezi sistemul TE DRS-B de îndepărtare a prafului și un aspirator Hilti compatibil pe acumulator, precum Nuron VC 5-22 și Nuron VC 10-22 pentru lucrări fără praf.

Beneficiezi de condiții de lucru mai sigure atunci când execuți lucrări de renovare interioară sau când lucrezi în medii importante unde curățenia este importantă, cum ar fi camerele utilizate, spitalele, laboratoarele sau liniile de producție.

Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te