ÎNTOTDEAUNA, ÎMPREUNĂ

Dragă Client,

Suntem partenerul tău de încredere, motiv pentru care vom rămane alături de tine pentru a învinge orice provocare, in orice situație, împreună

Urmărim extrem de atent evoluția situației de urgență cauzate de răspândirea Covid19. În conformitate cu declararea stării de urgența lansată de autorități începând cu data de 17 Martie 2020, activăm toate politicile necesare pentru protejarea sănătății clienților și angajaților noștri.

Dorim să îți oferim cele mai potrivite modalități pentru a răspunde nevoilor tale, cu soluții adaptate. De aceea, îți reamintim că:

 • Prin accesarea site-ului Hilti.ro sau aplicația Hilti Mobile, poți vizualiza toate soluțiile noastre în orice moment, monitoriza toate comenzile tale, accesa produsele și serviciile Hilti fără taxă de livrare, sau solicitarea unei Reparații completând formularul online.
  - Pentru a afla mai multe, vizitează Hilti.ro sau descarcă pe telefonul mobil aplicația Hilti Mobile.
 • Poți contacta Managerul De Zonă din orașul tău de la distanță prin soluții digitale.
  -  Contactează-i prin telefon sau e-mail și stabilește o întâlnire la distanță sau față în față atunci cand situația o impune, astfel încât să poți găsi soluția ideală pentru toate nevoile tale. 
 • Specialiștii noștri din departamentul de Customer Service și Technical BackOffice sunt pregătiți și dedicați să îndeplinească toate cerințele voastre în intervalul: luni-joi 8am - 5pm si vineri 8am – 3pm.
  - Contactează-ne la 021-352 3000, sau scrie-ne la vanzari@hilti.com
 • Magazinele noastre Hilti Store au stocul necesar și sunt deschise în prezent, avand program normal. Recomandare: evitarea platilor prin numerar si utilizarea metodelor de plata digitale sau online. Te rugăm să verifici întotdeauna orele de deschidere ale celui mai apropiat magazin Hilti pe site-ul nostru sau apelând la numarul de telefon 021-352 3000

Găsește cel mai apropiat Hilti Store

Mai multe detalii:  aici

 • Centrul nostru Regional de Reparații este operational și la dispoziția ta. Contextul actual însă, nu ne permite să garantăm serviciul de reparații obișnuit, în 3 zile. 

Mai multe detalii: aici

Centrele noastre de producție și distribuție la nivel global funcționează la capacitate maximă. Hilti are amplasamente de producție în întreaga lume, fabricile noastre sunt în prezent deschise și producția este în funcțiune la toate.

Chiar dacă nimeni nu poate ști ce ne rezervă adevărul am dori să vă asigurăm că suntem aici pentru a vă sprijini și avem planuri de rezervă care să permită continuarea furnizării de produse și servicii. Prin urmare, vom fi întotdeauna la dispoziția clienților noștri, contribuind totodată la garantarea sănătății și siguranței membrilor echipei noastre.

Împreună vom continua să construim un viitor mai bun!

Contactează Serviciul de asistență clienți