ÎNCERCĂRI IN SITU ASUPRA ARMĂTURILOR

Serviciul Hilti pentru testarea armăturilor post-instalate

Please enter alternative text here (optional)

Este important să efectuezi o încercare in situ asupra armăturilor post-instalate, atunci când ai nevoie:

  • să te asiguri o dată în plus că proiectarea este de bună calitate
  • să testezi valorile rezistenței proiectului, deoarece pentru clădire s-au folosit materiale bază de ancorare diferite și care nu se regăăseau în documentul original de autorizare
  • să testezi procentul de armături post-instalate din motive de siguranță.

Testările Hilti in situ pot verifica și evalua, de asemenea, soluțiile de fixare instalate în privința rezistenței la încercări nedistructive.

Deseori este imposibil să se determine capacitatea de încărcare a unei armături post-instalate, în cazul în care nu se înțelege exact care este materialul bază de ancorare. De exemplu, dacă materialul bază este un beton vechi sau deteriorat ori piatra, sau dacă nu sunt disponibile date tehnice precise.

Încercările in situ pot determina, de asemenea, dacă o soluție de fixare este potrivită și calculează rezistența dîn materialul bază de ancorare. Acestea pot fi efectuate prin încercări distructive la tracțiune sau prin încercări nedistructive de rezistență la încărcări.

La Hilti, oferim servicii profesionale de încercări in situ asupra armăturilor, efectuate de proprii specialiști. Colaborăm cu tine pe șantier și utilizăm echipamente de testare precise și calibrate cu regularitate, pentru a garanta rezultate sigure.

ÎNTREABĂ UN INGINER