DE CE SĂ FOLOSEȘTI ARMĂTURI POST-INSTALATE

Armăturile post-instalate – puternice și ușor de utilizat

Hilti post-installed rebar applications

Dacă ți-ai propus să extinzi, să unești sau să consolidezi ziduri, plăci, coloane sau grinzi, atunci sistemele de armături post-instalate îți pot veni în ajutor în cazul clădirilor noi sau deja existente, de la cele rezidențiale, până la poduri.

Legăturile de armături post-instalate sunt ancore și elemente de îmbinare care se instalează cu ajutorul unui produs adeziv, folosindu-se mortarele noastre de injecție din gama HIT.

Se utilizează ușor și rapid. Nu trebuie decât să faci o gaură, să injectezi unul dintre mortarele noastre din gama HIT și apoi să instalezi o bară de oțel.

Și sunt, cel puțin, la fel de puternice ca barele de armătură turnate direct, așa cum au demonstrat testele precizate în Aprobările Tehnice Europene (TR023). Astfel încât să poți proiecta armăturile post-instalate din clădire, urmând aceleași principii ca pentru oricare alt proiect pe bază de beton armat.

ARMĂTURILE POST-INSTALATE ȘI SISTEMUL HILTI SAFESET

Hilti safe set system for safe anchor installation

Sistemele de armături post-instalate sunt, de asemenea:

  • foarte flexibile
  • utile pentru o gamă largă de aplicații
  • și pot fi instalate în beton cu adâncimi reduse.

Sistemul Hilti SafeSet™ accelerează instalarea armăturilor post-instalate. Hilti SafeSet™ absoarbe praful în timpul operațiunilor de găurire, reducând la minim cantitatea și eliminând necesitatea de a curăța cu mâna gaura executată.

Află mai multe informații despre Sistemul Hilti SafeSet

Cum se instalează armăturile post-instalate cu Hilti SafeSet

ARMĂTURILE POST-INSTALATE – TE AJUTĂM PE PARCURSUL ÎNTREGULUI PROCES

Hilti PROFIS Rebar design software

Te putem ajuta din momentul în care îți începi proiectul, furnizându-ți tehnologia care îl poate face funcțional.

Software-ul nostru PROFIS Rebar te ajută la realizarea proiectului virtual.

Și, dacă ai nevoie de asistență, avem specialiști în întreaga lume, care te pot ajuta să găsești soluții pe parcursul întregului proces de proiectare.

Avem, de asemenea, mulți ani de experiență în cercetare și în activitatea pe șantier. Și am lucrat la unele dintre cele mai provocatoare clădiri cu armături post-instalate din lumea întreagă. Am ajutat chiar și la repararea faimoasei Fântâni Trevi din Roma - toată operațiunea realizată cu tehnologia armăturilor post-instalate.