Ancoră expandabilă HST3

Prevăzută cu marcajul CE pentru încărcări statice, seismice și pentru rezistența la foc, testată pentru încărcările în urma solicitărilor prin șoc

Ancorante ad espansione HST3

Ancora HST3 îți garantează întotdeauna rezistență și siguranță. Aripile cu o geometrie inovatoare creează un mecanism de rezistență în beton și garantează de asemenea rezistența la solicitările cele mai mari la tracțiune, inclusiv în caz de cutremur.
Ancora expandabilă HST3 este prevăzută cu Evaluarea ETA și Marcajul CE, atât pentru încărcări statice (în opțiunea 1) în beton fisurat, cât și pentru încărcări seismice certificate ETA C2 (seismicitate mare) și ETA C1 (seismicitate redusă).

Este simplu să proiectezi cu noua ancoră expandabilă HST3: este potrivită pentru situațiile cele mai diverse și garantează maxima flexibilitate în proiectare, împreună cu cele mai bune prestații în privința încărcărilor statice și seismice. Poți utiliza ancora HST3 și în plăci subțiri de beton sau cu distanțe reduse între margini și interaxe, grație mecanismului de funcționare combinat, de autotăiere și de expansiune.

Chiar și când celelalte ancore expandabile despică cimentul din cauza unui cuplu de strângere prea mare sau a poziției prea apropiate de marginea betonului, HST3 garantează întotdeauna cea mai mare siguranță. Ancora prezintă o placare specială pe întreaga suprafață: acționează ca o frână care inhibă aplicarea unui cuplu de strângere prea mare.

Articol din Caietul de sarcini

Fixarea plăcilor și a profilelor de oțel cu ajutorul ancorei mecanice Hilti HST3. Evaluare ETA 98/0001 conform ETAG001 și Marcaj CE pentru aplicații în beton fisurat și nefisurat, pentru încărcări statice și seismice din categoria de seismicitate redusă (ETA C1) și mare (ETA C2), corespunzătoare pentru aplicațiile în găuri executate prin rotopercuție, prin carotare diamantată și cu burghiele cu caneluri TE-CD.  

Sistemul va trebui să prezinte rezistența la foc testată și încadrată în Marcajul CE, conform EOTA TR020 și rezistența testată la încărcările dinamice în urma solicitărilor prin șoc (BZS).
Ancora mecanică, disponibilă cu mai multe diametre (de la M8 la M24), va trebui să fie constituită din următoarele elemente:

ÎNTREBAȚI UN INGINER