ÎNLOCUIREA SUPORȚILOR PENTRU USCAT RUFELE, HONG KONG

Utilizarea tehnologiei de eliminare a prafului, Hilti SafeSet

Provocarea

Hilti jobsite reference laundry rack replacement Hong Kong

Autoritatea pentru Locuințe din Hong Kong supraveghează peste trei sferturi dintr-un milion de apartamente și asigură locuințe pentru peste două milioane de oameni – însemnând cazarea a circa 30% din populația Hong Kong-ului.

În Hong Kong, locatarii apartamentelor își usucă, de obicei, rufele pe suporți prinși de la nivelul ferestrelor sau balcoanelor locuințelor.

Autoritatea pentru Locuințe din Hong Kong a hotărât înlocuirea barelor pentru uscat rufele cu suporți noi din oțel inoxidabil.

Provocarea a constat în curățarea în condiții de siguranță a unui număr atât de mare de găuri, la înălțimi mari, evitând producerea prafului în prezența atâtor oameni care locuiau în fiecare bloc.

Soluția Hilti

Tehnologia noastră Hilti SafeSet a fost aleasă pentru această lucrare, pentru care am utilizat ancora chimică HY200 împreună cu tijele de ancorare HIT- ZR.

Tija noastră de ancorare Hilti HIT-Z, cu vârful spiralat de formă conică, acționează ca o ancoră cu cuplul de strângere controlat și, în felul acesta, se poate fixa inclusiv în găuri necurățate.

Acest lucru ne-a ajutat atât să accelerăm procesul de instalare cât să și asigurăm fixarea puternică.

ÎNTREABĂ UN INGINER