FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Ancore mecanice

Indiferent că fixați pereți de gips carton ori balustrade sau proiectați un pod, aici veți găsi o ancoră Hilti pentru orice tip de aplicație

Indiferent că fixați pereți de gips carton ori balustrade sau proiectați un pod, aici veți găsi o ancoră Hilti pentru orice tip de aplicație
Ancoră șurub HUS4-H Ancoră șurub cu performanțe maxime, pentru fixare rapidă și economică în beton (oțel carbon, cap hexagonal)
Ancoră șurub HUS4-HF Ancoră șurub extrem de performantă, pentru fixare rapidă și economică în beton (protecție anti-coroziune cu straturi multiple, cap hexagonal)
Ancoră șurub HUS3-I 6 Ancoră șurub cu performanțe inegalabile, pentru fixarea mai rapidă, permanentă, în beton (oțel carbon, cap cu filete multiple)
Ancoră expandabilă lungă HST3 Ancoră lungă de tip pană cu performanțe maxime, pentru sarcini statice și seismice solicitante în beton fisurat (oțel carbon, șaibă mare)
Ancoră expandabilă HST-HCR Ancoră premium, de tip pană, pentru sarcini statice și seismice în beton fisurat (rezistență superioară la coroziune)
Ancoră expandabilă HSB Ancoră expandabilă economică, cu aprobare ETA pentru sarcini statice în beton nefisurat (oțel carbon)
Ancoră expandabilă HST2 Ancoră de tip pană de mare performanță, pentru sarcini statice și seismice zilnice în beton fisurat (oțel carbon)
Ancoră șurub HUS4-A Ancoră șurub extrem de performantă, pentru fixare rapidă și economică în beton (oțel carbon, cap cu filet exterior M12-M16)
Ancoră șurub HUS4-AF Ancoră șurub extrem de performantă, pentru fixare rapidă și economică în beton (protecție anti-coroziune cu straturi multiple, cap cu filet exterior M12-M16)
Ancoră șurub HUS4-C Ancoră șurub cu performanțe maxime, pentru fixare rapidă și economică în beton (oțel carbon, cap înecat)
HUS2-H Ancoră șurub premium, pentru fixarea mai rapidă, permanentă și temporară, în beton (oțel carbon, cap hexagonal)
Ancoră cu auto-tăiere HDA-T Performanță maximă datorită ancorei cu auto-tăiere, cu fixare prin străpungere, pentru sarcini dinamice (placată cu zinc)
Ancoră expandabilă HKD-D Ancoră expandabilă cu montare manuală pentru fixarea mașinilor de carotat și fierăstraielor pentru pereți pe beton (oțel carbon)
Ancoră cu arc HCA Ancoră economică cu arc, pentru fixare temporară în beton (oțel carbon, cap hexagonal)
Ancoră șurub HRD-HR din plastic Ancoră din plastic pre-asamblată, pentru beton și zidărie cu șurub cu rezistență înaltă la coroziune (oțel inoxidabil A4, cap hexagonal)
Ancoră din plastic HRD-CR Ancoră din plastic pre-asamblată, pentru beton și zidărie, cu șurub cu rezistență înaltă la coroziune (oțel inoxidabil A4, cap înecat)
Ancoră cu inel HLD Ancoră economică din plastic cu inel pentru fixare în pereți din cărămidă cu goluri și gips carton cu goluri, folosind șuruburi standard pentru lemn
Punct de ancorare troliu elevator HAP 2.5 Punct de ancorare elevator, post-instalat, pentru aplicații de suspendare temporară în timpul lucrărilor de instalare și întreținere efectuate în puțuri de ascensoare
Un muncitor fixează un sistem de cofrare cu o ancoră tip șurub

Ancorele tip șurub pentru beton

Proiectează și instalează mai productiv elementele de fixare în beton

Indiferent dacă proiectezi plăci de bază sau instalezi ancore temporare pentru cofraje, ancorele-șurub pentru beton se fixează mai eficient decât ancorele tip con-expand, fără a compromite calitatea și siguranța. Pentru aplicații permanente, temporare sau reglabile, ancorele-șurub pentru beton HUS4 oferă o fixare excelentă și o siguranță structurală ridicată în cele mai dificile condiții de șantier.

Și adăugând o capsulă HUS4 MAX , vei beneficia de performanța unei ancore chimice în timpul necesar pentru instalarea șurubului.

De ce să alegi ancorele șurub pentru beton?

Instalare mai rapidă, mai ușoară

Fără curățare, fără verificarea cuplului la strangere, fără lovire, fără așteptare pentru întărire și fără accesorii speciale. Doar găurești, aplici și încarci.

Soluții mai sigure

Obține un plus de siguranță structurală ridicată în beton fisurat, beton nou, plăci cu goluri sau zidărie, chiar și la distanțe mici.

Flexibilitatea designului

Configurații diferite a capului ancorelor, diametrelor și lungimilor plus posibilitatea de a adăuga capsula HUS4MAX pentru a obține rezultate mai bune în anumite condiții, menținând posibilitatea de detaşare.

Ancorele şurub HUS4 oferă performanță maximă cu o fixare mai rapidă și mai ușoară

Instalare mai productivă

Ancorele şurub HUS4 oferă performanță maximă cu o fixare mai rapidă și mai ușoară

Indiferent dacă instalezi elemente de fixare permanente sau temporare, ancorele șurub pentru beton HUS4 suportă sarcini similare ancorelor tip con-expand, dar sunt instalate de 2 ori mai rapid datorită unui diametru de găurire mai mic, fără curățare sau verificare a cuplului și reducând riscul de blocare.

Pentru performanța unei ancore chimice, dar fără problemele de instalare, introdu o capsulă de mortar HUS4 MAX în gaură înainte de a acționa ancora șurub HUS4 și ești gata de încărcare - nu necesită așteptare sau accesorii speciale.

Fixare MEP

 • Ideal pentru lucrul deasupra capului: eliminam  metodele  complicate de fixare a ancorelor
 • Mai multe aplicații: portofoliul extins are dimensiuni cuprinse între 8 mm-16 mm și capuri hexagonale, filetate și înecate
 • Fixare rapidă a canalelor și consolelor datorită unei găuri puțin adânci care nu necesită curățare
 • Nu sunt necesare unelte speciale – doar un burghiu pentru rotopercuţie, un rotopercutor și o cheie cu impact

Fixare temporară

 • Ideal pentru platforme de lucru, basculante, balustrade de siguranță, bariere perimetrale și conexiuni prefabricate
 • Aprobat DIBt pentru reutilizare în beton nou, contribuind la economisirea de bani  fără a scădea nivelul de siguranță
 • Mai multe reutilizari decât alte ancore șurub datorită unui nou design
 • Lucrări pentru cofraje mari, fixate pe beton nou și plăci cu goluri

Fixare echipamente industriale

 • Performanța maximă în fixare reduce șansa de întrerupere a activității din cauza cedării ancorei
 • Fără așteptare pentru întărire – încărcați imediat pentru o productivitate maximă pe șantier
 • Detașabil, reglabil și reutilizabil în aceeași gaură, permițând mai multă flexibilitate cu modificări funcționale
 • Etanș la apă cu HUS4 Hybrid
Ancoră mecanică sau chimică? Bucurați-vă de beneficiile ambelor tipuri cu HUS4 Hybrid

Mai multă flexibilitate în design

Ancoră mecanică sau chimică? Bucurați-vă de beneficiile ambelor tipuri cu HUS4 Hybrid

HUS4 Hybrid este un sistem versatil de ancorare a plăcii de bază pentru conexiuni comune primare, secundare sau temporare. Având un sistem cuprins înre o ancoră șurub HUS4 și o capsulă de mortar HUS4 MAX, reușim să combinăm atât avantajele ancorelor mecanice, cât și ale ancorelor chimice, asigurându-ţi liniștea  că ai ales ancora potrivită indiferent de condițiile din şantier. Calitate slabă a betonului? Mortarul va ajuta la îmbunătățirea siguranței structurale. Temperaturi neideale? Șurubul nu va fi afectat. Schimbări de ultimă oră?

Scoate, reglează și chiar reutilizază aceeași gaură.

Plăci de bază și conexiuni secundare din oțel

 • Siguranță structurală ridicată cu funcție dublă de reținere (folosind avantajele ancorelor mecanice și chimice) în stâlpi, grinzi, căpriori, grinzi cu zăbrele, elementele secundare ale acestora, precum și sarcinile seismice (C1), indiferent de condițiile de șantier
 • Portofoliu extins de până la 16 mm, plus o nouă configurație a capului filetat
 • Ajustabil și detașabil chiar și după întărire; aprobat pentru reutilizare în acelaşi punct de fixare
 • Performanțe apropiate de ancore chimice pentru întindere

Balustrade si fixari permanente

 • Ideal pentru aplicații non-structurale, dar relevante pentru siguranță, cum ar fi balustrade, acoperișuri și structuri ușoare din oțel
 • Cerințe mai mici de spaţiere faţă de margine și distanță decât ancorele mecanice
 • Capete filetate disponibile pentru design standoff
 • Certificare etanșare la apă

Proiectează ancore mai rapid

Crește productivitatea și îmbunătățește valoarea cu PROFIS Engineering Suite, software-ul nostru de proiectare ancore bazat pe cloud, care permite calcularea automată și avansată, specificarea ușoară și modelarea BIM.

Încercați PROFIS Engineering Suite gratuit

Descoperă șurubelințele cu impact fără fir

Puternice, dar confortabile pentru utilizarea de zi cu zi, familia noastră de şurubelniţe cordless cu impact SIW sunt optimizate pentru introducerea ancorelor șurub HUS în beton pentru plăci de bază, suporturi de cofraj, balustrade și dispozitive temporare.

Achiziționează şurubelniţe cordless cu impact SIW

Caută informații tehnice

Sursă tabelele de încărcare a produselor, descărcă cele mai recente informații despre codul de construcție sau discută următorul proiect cu comunitatea Hilti.

Descărcați documentele tehnice