baseplate engineering training

Baseplate Engineering Training

Traininguri tehnice pentru a-ți maximiza productivitatea

  • Alegi cea mai bună ancoră pentru aplicația ta?
  • Calculezi conform EC2?
  • Este comportamentul plăcii de bază rigid?

Dacă tot ai astfel de întrebări, atunci acest training este pentru tine!

INTRODUCERE

Ne dăm seama că proiectarea conexiunii metal-beton cu ancore post-instalate este o parte crucială, dar mică, a muncii tale zilnice. Pentru a ajuta la optimizarea acestui pas în fluxul tău de lucru am conceput o serie de training-uri.

Subiectele variază de la elementele de bază până la concepte avansate de proiectare a aplicațiilor și sunt relevante pentru inginerii proaspeți absolvenți, dar și pentru inginerii cu experiență.

Conținutul este pregătit de experții Hilti și este disponibil pentru tine, digital, precum și în sesiuni față în față. Aceste cursuri îți vor permite să descoperi potențialul software-ului Hilti PROFIS Engineering și să proiectezi eficient conexiuni optimizate metal-beton.

DE REȚINUT

Baseplate Engineering Training îți poate salva până la 50% din timpul tău de proiectare

Trainingurile noastre tehnice oferă o bază solidă în proiectarea conexiunii metal-beton cu ancore post-instalate. Trainingul îți va oferi următoarele beneficii:

  • O privire de ansamblu actualizată asupra reglementărilor și modul în care acestea influențează proiectarea plăcii de bază
  • Cunoașterea modului de utilizare a întregii funcționalități a PROFIS Engineering pentru a proiecta mai rapid conexiuni
  • Certificat de prezență de la Hilti
  •  Access la conținut digital actualizat în mod regulat și în continuă creștere privind designul elementelor de ancorare

MODULE

Introducere în ancorare

Ce sunt ancorele post-instalate?

Prezentare generală a diferitelor tipuri de ancore și a principiilor lor de funcționare, urmată de principalii factori care influențează selecția corectă a ancorelor.

Reglementări și normative

Care sunt reglementările de proiectare a ancorei?

Prezentare generală a reglementărilor de proiectare și a modului în care producătorii de produse oferă date tehnice care aderă la aceste reglementări.

EC2 Proiectarea ancorajelor (Static)

Cum să creezi proiecte conforme cu EN 1992-4

O privire detaliată asupra detaliilor de proiectare în static ale EN 1992-4 și compararea principalelor diferențe față de ETAG 001, asigurându-te astfel că designul tău este coform standardelor.

Proiectarea plăcii de bază

Cum se proiectează aplicația completă a plăcii de bază

Prezentare generală a provocărilor tipice ale întregii conexiuni oțel-beton. Demonstrație practică a modului de utilizare optimă a PROFIS Engineering pentru a proiecta îmbinări optimizate.