HILTI – UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ANGAJATORI ÎN EUROPA

Schaan (FL), 10 Septembrie 2020 - Institutul Great Place to Work® a recunoscut Hilti ca unul dintre cei mai mari angajatori multinaționali din Europa pentru a opta oară. Angajații Hilti au evaluat pozitiv orientarea viitoare a societății familiale și cultura corporativă pe care se bazează.

”Sunt încântat că suntem din nou pe lista celor mai buni angajatori din Europa. Acest premiu ne arată că împreună cu echipa noastră am reușit să ducem cultura noastră corporativă peste granițele naționale și să o facem tangibilă”, a explicat Sabine Krauss, Directorul de Resurse Umane Globale la Hilti.

Ocupând locul 14 din peste 3000 de companii participante, Hilti a urcat cu 10 poziții față de anul trecut. Premiul european s-a acordat în baza premiilor de anul acesta la concursurile naționale din Danemarca, Finlanda, Polonia, Spania, Suedia, Belgia și Olanda.

Rezultatele studiului au arătat clar că angajații Hilti apreciază în mod deosebit să lucreze pentru o afacere de familie orientată către viitor care le oferă libertatea să încerce lucruri noi și să își exploreze aptitudinile individuale. Michael Herrmann, co-titularul Great Place to Work® a adăugat: ”Este remarcabil cu câtă consecvență reușește Hilti să rămână o companie inovativă și dinamică de atâția ani, în același timp menținându-și fiabilitatea. Un bun exemplu o reprezintă modelele de programe de lucru flexibile care țin cont de diferite situații și etape în viață. Încrederea pe care compania o acordă angajaților săi îi motivează pe aceștia și creează o loialitate sustenabilă.”

Great Place to Work® realizează sondaje în rândul angajaților și audituri de management pentru analizele sale. Astfel, organizațiile sunt evaluate pe baza a șase factori: încredere reciprocă, valorile de viață, calitatea conducerii, dezvoltarea potențialului tuturor angajaților, puterea inovativă rezultată și crearea de valoare.

Contactează Serviciul de asistență clienți