CERTIFICATUL DE CONFORMITATE A PRODUSULUI 2.2/3.1

Solicită certificatele de conformitate

Certificato di conformità prodotto

Construim încrederea în transparența maximă. Suntem la dispoziția ta pentru a-ți furniza toate informațiile și certificatele de conformitate privind produsele metalice pentru aplicații structurale și nestructurale. Permite-ne să-ți demonstrăm calitatea materialelor: corespunde pe deplin așteptărilor tale și normei europene UNI EN 10204. 

CERTIFICATUL DE CONFORMITATE NESPECIFIC (CERTIFICATUL 2.2)

Pentru produsele din oțel de uz structural și nestructural, poți solicita certificatul care atestă conformitatea materialului cu specificațiile comenzii, în baza încercărilor efectuate pe produsele de același tip. Analizele chimice și mecanice sunt efectuate fără referire la lotul specific.

Preț: gratuit.
Costul certificatului 2.2 se referă doar la certificat și urmează comanda.
Certificatul este disponibil în limba engleză.

FORMULAR DE SOLICITARE A CERTIFICATULUI 2.2

CERTIFICATUL DE CONFORMITATE SPECIFIC (CERTIFICATUL 3.1)

Pentru produsele din oțel pentru aplicații structurale și nestructurale, poți solicita certificatul care atestă conformitatea materialului cu specificațiile comenzii, în baza încercărilor efectuate prin sondaj asupra aceluiași lot aferent materialului comandat.

Preț: 150 CHF.
Costul se referă la solicitarea certificatului pentru fiecare cod de produs cuprins în comandă.
Precizează întotdeauna pentru care și pentru câte articole din comandă dorești să obții certificatul. Nu uita să prezinți cererea în momentul lansării comenzii.
Certificatul este disponibil în limba engleză.

Contactaţi-ne