FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron
Hilti

Variante și seturi de produse

Consultanță și asistență

Evaluări și recenzii

Exoscheletul pentru construcţii EXO-01

Exoscheletul pentru construcţii EXO-01

Redefineşte munca deasupra capului cu exoscheletul pasiv Hilti pentru partea superioară a corpului

Ajutați-vă proiectele să se menţină fără probleme în stare de funcționare cu exoscheletul pasiv EXO-O1 - noua tehnologie de augmentare Hilti, concepută pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței șantierului, ajutând în același timp la atenuarea oboselii și a durerii din partea superioară a corpului rezultate în urma sarcinilor repetitive de deasupra capului.

Pentru a vă asigura că profitați la maximum de EXO-O1 pe șantier, Hilti oferă implementare, instruire și asistență pentru exoscheletul tău EXO-O1. Este încă o modalitate prin care Hilti este alături de tine de la început până la sfârşitul proiectelor tale.

Siguranță și eficiență sporite la locul de muncă

Siguranță și eficiență sporite la locul de muncă

Concentrându-se pe reducerea efortului și oboselii atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei începători, EXO-O1 nu numai că ajută la asigurarea sănătății și siguranței lucrătorilor, dar ajută și la menținerea unor niveluri ridicate de productivitate pe șantier. Exoscheletul pasiv EXO-O1 oferă siguranță și confort în timpul aplicațiilor solicitante, cum ar fi şlefuire gips-carton, montare conducte, conducte de aer,  pozare cabluri și montare suporţi pentru conducte, printre altele.

Proiectat pentru construcţii

Proiectat pentru construcţii

EXO-O1 reimaginează aplicațiile deasupra capului într-o perioadă în care industria construcțiilor se confruntă cu o lipsă de forță de muncă. Creată special pentru industria construcțiilor, soluția inovatoare de exoschelet pentru partea superioară a corpului de la Hilti a fost concepută în colaborare cu un lider global în protetică, orteze și exoschelete. Această inovație ajută la atenuarea impactului muncii intensive din punct de vedere fizic, menținând sănătatea şi securitatea in muncă pentru echipa dvs și, la rândul său, contribuind la asigurarea unei eficiențe susținute – permițându-ţi să atragi și să păstrezi forța de muncă calificată.

Mai puțină durere, mai multă productivitate

Oferind o gamă nestingherită de mișcare într-o soluție ergonomică și ușor de purtat, cu o greutate in jurul a 2kg., EXO-O1 oferă suport dinamic fără a restricționa mișcarea brațelor și a trunchiului. EXO-O1 folosește tehnologia exoscheletului pasiv care este intuitivă, bine echilibrată și ușor de reglat pe o mare varietate de forme ale corpului.

Versatilitate şi mobilitate

EXO-O1 este proiectat pentru a oferi suport pentru aproape orice lucrare de instalare şi montaj deasupra capului pe șantierele de construcții. Nu este necesară nicio sursă de alimentare și nici motoare de întreținut, ajutându-te să te asiguri că că exoscheletul tău pentru construcții este gata oricând ai nevoie de el. Acest sistem ușor, cu un design mobil tip rucsac, ajută la reducerea impactului mișcărilor repetitive și intensive din punct de vedere fizic de la aplicațiile deasupra capului și la înălțimea umerilor, permițându-ţi să abordezi mai sigur și mai eficient munca deasupra capului.

Ajustează-ţi EXO-01 pentru o potrivire perfectă

Suport de neegalat şi adaptabilitate

Noul exoschelet pasiv pentru partea superioară a corpului EXO-O1 de la Hilti poate ajuta la reducerea oboselii mușchilor brațelor și umerilor în timpul perioadelor lungi de lucru deasupra capului, oferindu-vă în același timp libertate de mișcare și o gamă completă de mișcări. Exoscheletul ultraușor, cântărind în jur de 2 kg., oferă suport dinamic și control prin reglare ușoară pentru o gamă largă de tipuri de corp.

Ca orice tehnologie concepută pentru a-ţi susține și îmbunătăți mișcarea, adaptarea EXO-O1 pentru potrivirea corectă este o parte esențială a câștigurilor de productivitate și siguranță. Proiectat pentru confortul muncitorului în construcții, acest sistem ușor cu design de rucsac poate fi adaptat rapid în funcție de lățimea și înălțimea utilizatorului. Cu modificările potrivite pentru fizicul tău, vei experimenta confort și performanță maxime.

Reglați EXO-O1 după înălțime

Cum să-ţi reglezi EXO-01 pentru a ţi se potrivi perfect

Ajustează EXO-01 pe înălţime

  • Pentru cel mai bun confort, cel mai înalt punct al balamalei umărului trebuie să fie paralel cu umărul tău.
  • Localizează tijele filetate argintii de la baza suporturilor pentru spate.
  • Slăbeşte piulițele negre de blocare și răsuceşte tijele filetate: în sensul acelor de ceasornic pentru a coborî suportul pentru spate și în sens invers acelor de ceasornic pentru a ridica suport pentru spate.
  • Răsuceşte piulița de blocare neagră în sensul acelor de ceasornic pentru a bloca înălțimea suportului pentru spate.

Ajustează EXO-01 pe lăţime

  • Pentru cel mai bun confort, curelele pentru spate trebuie să fie paralele una cu cealaltă și aliniate cu omoplații.
  • Localizează unitățile de fixare cu bile la baza fiecărui suport pentru spate.
  • În fiecare unitate cu bilă, strângeți/prindeți clema de blocare și trageți clema de blocare afară.
  • Deplasează unitatea cu expanderele de-a lungul centurii de talie și introduceți clema de blocare pentru a fixa expanderele; verificați pentru a vă asigura că fiecare parte este la distanță egală.

Ajustaţi EXO-01 pentru asistarea fortei de susţinere

Gama de asistare a forţei de susţinere pentru EXO-O1 poate fi, de asemenea, reglată în funcție de lucrare sau preferință:

  • Atașați butonul de reglare magnetic la capătul îngust al balamalei umărului.
  • Creșteți tensiunea de asistență rotind butonul de reglare magnetic în sensul acelor de ceasornic sau micșorați asistența prin rotind-o în sens invers acelor de ceasornic.

Ca și în cazul tuturor soluțiilor Hilti, oferim servicii de implementare, instruire și asistență EXO-O1 la locul de muncă pentru dvs. și echipajul dvs., ajutând să vă asigurați că aveți reglajul potrivit și că puteți profita de toate beneficiile acestei transformări. tehnologie nouă.

Contactați-ne pentru asistență suplimentară

Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te