FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron
Hilti

Caracteristici și Aplicații

Caracteristici
 • A doua generație a tehnologiei Hilti de fixare directă fără combustie – pentru fixare de înaltă calitate, fiabilă, în beton, oțel și anumite tipuri de zidărie plină
 • Funcționare fără combustie – nu este necesară depozitarea sau eliminarea de doze de gaz sau capse cu praf de pușcă
 • Implantează până la 800/500/400 de elemente de fixare cu un singur acumulator (în funcție de modelul acumulatorului B 22 – de 5,2 Ah, 3,0 Ah sau 2,6 Ah)
 • Se poate utiliza cu cuie pe bandă și cuie individuale și, cum ar fi bolțurile filetate – capacitatea magaziei de cuie este de 20 de cuie
 • Conceput pentru productivitate ridicată – rată de implantare de 1,3 cuie pe secundă
Aplicații
 • Montarea cablurilor și a conductelor în planșee, pereți și tavane pe beton, zidărie plină sau oțel
 • Montarea de diverse instalații electrice ușoare în planșee, pereți și tavane pe beton, zidărie plină sau oțel
 • Fixarea conductelor de încălzire în pardoseli, pe beton
 • Pretabil pentru diverse aplicații de fixare pentru sarcini mici pe beton, zidărie plină sau oțel
 • Fixarea profilelor de perete de gips carton pe pardoseli, pereți și tavane pe beton, zidărie plină sau oțel – utilizați vârful de implantare cuie IF dacă acest lucru este recomandat

Variante și seturi de produse

Caracteristici tehnice

Documente și clipuri video

Consultanță și asistență

BX 3-ME 02: GENERAȚIA SMART PENTRU INSTALAȚII ELECTRICE ȘI MECANICE

BX 3-ME 02: GENERAȚIA SMART PENTRU INSTALAȚII ELECTRICE ȘI MECANICE

Faceți cunoștință cu ultima noastră generație de aparate de implantat cuie, destinată instalațiilor electrice și mecanice

Copy-text (optional)

Creată pentru a fi cea mai performantă generație de aparate de implantat cuie de pe piață, noua gamă BX 3-ME 02 – varianta dedicată pentru instalații electrice și mecanice, vine cu funcții SMART și noi caracteristici tehnice integrate, cum ar fi creșterea vitezei de lucru cu 30% dar și eficientizarea consumului intern, putând realiza mai multe fixări cu același tip de acumulator. 

Având la dispoziție o serie de accesorii și consumabile specifice instalațiilor electrice și mecanice poți beneficia de o soluție completă de fixare, de încredere, fără vibrații, zgomote de găurire sau emanații de praf. Toate acestea pentru a-ți oferi o productivitate maximă utilizând cea mai nouă tehnologie de aparate de implantat cuie lansată pe piață.

5 motive pentru a opta către fixările directe de la Hilti:

1. Productivitate: implantare în doar 2 secunde, fără găurire, înșurubare sau alte operațiuni necesare.

2. Independență: fără cabluri înșirate prin șantier, posibilitate de a lucra oriunde și indiferent de condițiile meteo (chiar și la temperaturi negative).

3. Siguranță și sănătate în muncă: sistem practic și ușor de utilizat, fără vibrații, zgomote de găurire sau emanații de praf.

4. Robustețe: carcasă robustă și rezistentă la impact, adaptată condițiilor de lucru din șantier.

5. Sistem complet: gamă completă de consumabile și accesorii pentru marea majoritate a aplicațiilor specifice instalațiilor electrice și mecanice.

 

Pentru fixarea individuală, dublă sau multiplă a cablurilor și a conductorilor electrici Hilti oferă următoarele tipuri de cleme:

 • Standard: fabricate din materiale plastice fără conținut de halogen și/ sau silicon, fiind destinate aplicațiilor standard fără cerințe de rezistență la foc
 • Ignifuge: fabricate din materiale plastice ce întârzie sau auto-împiedică propagarea flăcării în contact direct cu focul
 • Rezistente la foc (RF): fabricate din materiale metalice, proiectate și agrementate conform standardelor cu privire la rezistența la foc, fiind destinate aplicațiilor RF unde se solicită integritatea sistemelor timp de 30 sau 90 de minute (E30-E90), inclusiv sisteme de tip Circuit Integrity Systems (CIS) incluzând cele mai relevante tipuri de cabluri de pe piața de profil. 

Află mai multe despre sistemele noastre RF contactând unul dintre colegii nostri din teren (Account Manager sau Field Engineer). 

SOLUȚIE AGREMENTATĂ!

Sistemul BX 3 pentru fixarea cablurilor și a conductorilor electrici este agrementat ETA (European Technical Assessment), ceea ce conferă soluției de fixare directă toată încrederea în fiabilitatea sistemlui de prindere, similar sistemelor de ancorare.

Agrementul acoperă o serie de condiții tehnice, inclusiv: 

 • materiale de bază precum beton fisurat 
 • durata de viață de minimum 50 ani 
 • adâncime de ancorare de minimum 11 mm