FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron
Hilti

Caracteristici și Aplicații

Caracteristici
 • Șantiere mai sigure – eliminați cablurile de alimentare atunci când compactați betonul optând pentru un vibrator pentru beton pe acumulator
 • Performanță constantă și înaltă – proiectat pentru a vă ajuta să obțineți rezultate comparabile cu un vibrator pentru beton, pentru utilizare la interior, staționar și de înaltă frecvență
 • Acumulatori Nuron cu durată mai mare de funcționare – consolidați până la 5 camioane de beton (37,5 m3) cu o singură pereche de acumulatori B 22-170
 • Mobilitate de inegalat – greutatea redusă și designul ergonomic al sistemului portabil tip rucsac contribuie la reducerea timpului de instalare și a întreruperilor în timpul lucrului
 • Vibrator foarte versatil pentru beton – alegeți dintre 9 tipuri de conectoare (comercializate separat) în funcție de volumul de beton de compactat
Aplicații
 • Compactarea betonului în interior utilizat pentru planșee și pereți, pentru îndepărtarea aerului blocat și creșterea densității betonului
 • Consolidarea elementelor de bază și fundațiilor
 • Compactarea betonului utilizat pentru elemente prefabricate pentru grădină

Variante și seturi de produse

Caracteristici tehnice

Documente și clipuri video

Consultanță și asistență

Evaluări și recenzii

Vibrator de beton NCV 10-22

Vibratoare de beton pe acumulator

Elimină bulele de aer și obține un beton mai rezistent, fără dezavantajele uneltelor pe fir sau cu motor termic

Vibrarea betonului este o muncă dificilă și critică. Betonul proaspăt turnat conține bule de aer care, dacă nu sunt îndepărtate imediat, vor provoca un efect de fagure în beton, reducând rezistența mecanică și durabilitatea acestuia și provocând defecte de suprafață.

De aceea este esențial să ai un vibrator de beton gata de utilizat atunci când torni betonul. Uneltele noastre de vibrare pe acumulator ajută la asigurarea vibrațiilor de calitate a betonului de fiecare dată, fără inconvenientele sau timpii de nefuncționare cauzate de cabluri sau de solutiile de vibrare cu motor termic

Care sunt avantajele vibratoarelor noastre de beton pentru tine?

Libertatea cordless pe șantierul dvs

Libertatea cordless pe șantierul dvs

Nu este nevoie să cauţi o sursă de alimentare sau să ai generatoare la fața locului: pur și simplu activează dispozitivul și începe vibrarea, fie pe un perete, o podea/dală, o grindă, o coloană, fundații sau chiar pentru aplicațiile dvs. mici de turnare. De îndată ce betonul este turnat, echipele pot începe să vibreze.

Vibratoare de beton complementare

Vibratoare de beton complementare

Folosind împreună NCV 4-22 și NCV 10-22 înseamnă că echipele pot aborda volume mici și mari de beton, acoperind majoritatea nevoilor șantierului. Designul lor compact le permite să fie folosite unul lângă altul chiar și în spații restrânse.

O singură platformă de acumulatori

O singură platformă de acumulatori

Toate vibratoarele noastre de beton sunt alimentate de aceeași platformă de acumulatori de înaltă performanță Nuron 22V, care acoperă toate aplicațiile de care aveți nevoie pe șantier, de la ușoare la cele grele.

Consolidare mai sigură a betonului

Consolidare mai sigură a betonului

Vibratoarele noastre cu acumulatori pun capăt pericolelor asociate cu cablurile electrice, precum și căutărilor de combustibil și vaporilor generați de modelele pe benzină. Echipele beneficiază și de niveluri reduse de poluare fonică.

Un angajat vibrează betonul pe un șantier cu vibratorul de beton NCV 10-22

Vibrați până la 8 autobetoniere

Cu o singură încărcare a soluției noastre portabile, pe acumulatori

Pentru vibrarea unor volume mari de beton, cum ar fi turnarea plăcilor, lucrări de nivelare, curți prefabricate, fundații și lucrări de fundație, treceți la NCV 10-22 și, folosind cei doi acumulatori performanţi B22-255, procesați până la 60 m3 de beton,sau aproape opt autobetoniere!

Vibratorul de beton NCV 10-22 este proiectat într-un format de rucsac ușor și ergonomic:

 • elimină nevoia unei a doua persoane pentru a ajuta la transportul vibratorului - ideal atunci când lucrați în spații înguste sau aglomerate, precum și pentru a reduce costurile cu forța de muncă
 • Ajută echipajele să lucreze în zone mai greu accesibile (cum ar fi pe schele) sau în zonele în care un vibrator pe benzină nu ar fi permis.
 • Sigur de utilizat în interior datorită expunerii mai reduse la fum, căldură și zgomot motor.
 • Întrerupătorul principal de pornire/oprire este ușor accesibil pe cureaua de umăr, cu o indicație clară a stării bateriei, ideal pentru planificarea în avans suprafeţelor de vibrat.
 • Motorul situat în capul lăncii produce mai puține vibrații, contribuind la îmbunătățirea confortului utilizatorului și la reducerea oboselii.
Vibrator de beton NCV 4-22

Vibratoare flexibile si compacte

Vibratoare de beton pentru bare de armare la distanță apropiată și turnări mici

Vibratorul de beton compact dar puternic NCV 4-22 este ideal pentru consolidarea betonului pe suprafeţe mici. Aceste sarcini includ: umplerea micilor deschideri la îmbinările de grinzi, stâlpi, margini sau flanșe mici. Capul ingust de 28 mm permite accesul mai usor in spatii mici la turnarea betonului.

Cum să obțineți un finisaj neted, de lungă durată

Alegerea combinației potrivite

Selectează vibratorul de beton, lungimea lăncii și diametrul capului potrivite aplicației tale. Ar trebui să poţi introduce capul lăncii între barele de armare. Pentru volume mici de beton, un vibrator compact poate fi mai eficient.

Țineți întotdeauna vibratorul vertical

Păstrați capul vibratorului într-o poziție verticală pentru un amestec mai omogen de beton și agregate. Mișcarea orizontală poate provoca compactarea neuniformă și crește riscul ca lancea să se prindă în armătură.

Evitați conexiunile reci

Acestea apar atunci când nu există suficientă legătură între un strat vechi de beton și cel nou. Pentru a evita acest fenomen, împingeți vârful lăncii vibrante cel puțin 15 cm în stratul anterior de beton.

Utilizare lentă și constantă

Asigurați-vă că plasați capul vibratorului în beton la intervale regulate (aproximativ la fiecare 60 cm) pentru a asigura vibrații de calitate. Când ați terminat, îndepărtați încet vibratorul, nu mai mult de 7 cm pe secundă. Dacă apar bule la îndepărtarea vibratorului de beton, este nevoie de mai multă vibrație.

Evitați vibrațiile excesive

Opriți vibrațiile de îndată ce suprafața betonului dezvoltă un luciu strălucitor și bulele de aer sunt îndepărtate.

Solicitați o demonstrație

Vrei să-l vezi în acțiune? Venim pe şantierul tău pentru o demonstrație gratuită!

Solicitați o demonstrație

Creșteți productivitatea şantierului tău

Descoperă instrumente, software și servicii concepute pentru a vă ajuta să vă finalizați cu succes proiectele de construcție la fiecare pas, de la proiectare la șantier.

Descoperiți soluțiile noastre de productivitate

Descoperiți diferența Nuron

Cu platforma fără fir Nuron 22V, uneltele dumneavoastră fără fir - de la şurubelnite cu impact impact la mașini de tăiat beton pentru sarcini grele - obțin o durată de funcționare semnificativ mai lungă.

Explorați platforma Nuron
Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te