CULTURA ȘI VALORILE HILTI

În lumea Hilti, cultura noastră se bazează pe angajament, integritate, responsabilitate, încredere, toleranță și respect pentru ceilalți.

Misiune

Creăm cu pasiune clienți entuziaști și construim un viitor mai bun!

Clienți entuziaști

Creăm succes pentru clienții noștri identificându-le nevoile și oferindu-le soluții inovatoare, cu valoare adăugată.

Construim un viitor mai bun.

•    Întreținem în companie un climat în care fiecare membru al echipei este prețuit și are posibilitatea să se dezvolte.
•    Dezvoltăm relații de tip win-win cu partenerii și furnizorii noștri.
•    Îmbrățișăm responsabilitatea pe care o avem față de societate și mediul înonjurător.
•    Țintim o creștere semnificativă, durabilă și profitabilă, asigurându-ne astfel libertatea de acțiune.

Valori

În lumea Hilti, cultura noastră se bazează pe angajament, integritate, responsabilitate, încredere, toleranță și respect pentru ceilalți. Gândim global, acționăm local și avem valori, viziuni și scopuri comune, toate în contextul inovației și „The Hilti Way” și făcând parte din cultura  Hilti România. Valorile comune pe care le împărtășim la Hilti România includ următoarele:

Integritate

Tratează-i pe ceilalți la fel cum dorești să fii tratat tu însuți. Fă ceea ce spui că vei face și asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale. Folosește adevărul și onestitatea în relații etice cu toți oamenii.

Angajament

Exersează-ți pasiunea pentru a obține excelența. Demonstrează-ți curajul asumându-ți riscuri. Sărbătorește succesul și recunoaște realizările. Asigură-te că suntem vitali pentru clienții noștri.

Munca în echipă

Construiește un mediu de comunicare deschisă, schimb de idei și bune practici. Adună laolaltă talente diverse pentru a crea excelență organizațională. Lucrează împreună pentru a construi o companie Hilti mai bună pentru cei implicați. Întreține o atmosferă de respect și deschidere, bună dispoziție și cooperare.

Curaj

Apreciază experiențele pozitive și negative ca surse pentru învățare și inovare. Ieși permanent din cercul obișnuinței asumându-ți riscuri. Exersează libertatea de a alege: îmbrățișează o situație, abandoneaz-o, sau schimb-o.

Contactaţi-ne

Hilti România S.R.L.
Equest Logistic Center
Dragomireşti Deal
077096 Ilfov

+40 21 352 3000

+40 21 350 5181

vanzari@hilti.com

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.