SISTEMUL MQ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Inovație pentru sistemele de fixare a instalațiilor

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

+40 21 352 3000

+40 21 350 5181

vanzari@hilti.com

Sistemul de instalare MQ, lider pe piață, se înnoiește

Datorită extinderii gamei noastre de produse, poți conta pe componente mai ușoare și optimizate pentru a-ți realiza lucrarea mai simplu, mai versatil și mai economic.
Cu noua generație a sistemului MQ, complet compatibil cu portofoliul de produse deja existent, poți monta și mai repede instalațiile la costuri reduse.
Toate noile componente au fost dezvoltate conform celor mai inovatoare tehnici de cercetare și dezvoltare și testate pentru o rezistență la foc de 30 de minute.

Profilul

Noul profil MQ 41-L prezintă găuri suplimentare care permit o fixare mai ușoară și mult mai rapidă direct pe materialul suport, prin intermediul ancorelor tip șurub HUS3-H8.

Citește mai mult

Piulița cu șaibă

Noua piuliță cu flanșă MQZ-TW este o adevărată revoluție în materie de fixare a tijelor filetate. Combinația dintre piuliță și șaibă face instalarea mai ușoară și mai rapidă ca niciodată.

Citește mai mult

Consolele și accesoriile

Hilti stabilește un nou standard în tehnologia consolelor și accesoriilor. Noul design al componentelor permite valori de încărcare mai mari și, în același timp, cel mai bun raport sarcini admisibile/preț.

Citește mai mult

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.