DEPARTAMENTUL TEHNIC

Serviciul tehnic Hilti.

Contact

Hilti România S.R.L.
Equest Logistic Center
Dragomireşti Deal
077096 Ilfov

+40 21 352 3000

+40 21 350 5181

roallfe@hilti.com
Cu ajutorul Departamentului Tehnic, Hilti România poate oferi suport tehnic de specialitate pentru inginerii proiectanți și din execuție, arhitecți în fiecare etapă a proiectului:

•    Consultanță tehnică din faza de proiectare, punctul de plecare în procesul de construcție. Consultanța poate fi acordată de Departamentul Tehnic Hilti ce activează de la birou sau de către inginerii de pe teren care sunt în legătură directă cu proiectanții sau companiile implicate;

•    Suport tehnic în șantier pentru a oferi cea mai bună soluție  aplicațiilor întâlnite. Inginerii și antreprenorii pot solicita oricând suportul tehnic și o vizită în șantier;

•    În final, Hilti oferă suport în selectarea produselor cu ajutorul calculelor, iar cu ajutorul Serviciului Tehnic, Hilti poate oferi documentații detaliate ce descriu soluția pentru aplicația cerută. Această documentație include: rapoarte de calcul, detalii de montaj, instrucțiuni de utilizare, liste de materiale.

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.