APLICAȚII SEISMICE

Sisteme și soluții pentru suporți de instalații seismici.

Aplicații structurale relevante în caz de cutremur. Aplicații structurale relevante în caz de cutremur.


Aplicații structurale
Conexiunile structurale sunt esențiale pentru a garanta comportamentul adecvat al structurii în cazul unui eveniment seismic. Acestea trebuie clar definite în faza de proiectare. Specificațiile sunt cel mai bun mod de a vă asigura că produsul proiectat va fi cel utilizat în șantier

Aplicații nestructurale
Costurile pentru reparațiile postseismice privind elementele nestructurale poate fi mai mare decât acela al elementelor structurale, în special în cazul clădirilor nerezidențiale.
Ancorele și susținerile de instalații sunt destinate fixării componentelor nestructurale. Prin urmare, dimensionarea și alegerea lor sunt esențiale pentru a reduce riscul  producerii accidentelor și diminuării pagubelor. Având în vedere că incendiile sunt o consecință obișnuită a cutremurelor, este obligatoriu să specificăm sisteme de protecție la incendiu rigidizate seismic.

Mai multe informații

PROFIS SoftwareCitește mai mult

+40 21 352 3000

roallfe@hilti.com

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.