ARTICOL DE PRESĂ

Inovațiile Hilti primesc premiul Red Dot Design.

Schaan (FL), 30 Iunie, 2015 – Un total de 6 produse noi Hilti au fost întâmpinate cu onoruri în cadrul galei Red Dot Design: categoria Design de Produs 2015. Un laser rotativ Hilti a fost, de asemenea, numit “Best of the Best” în categoria sa.

În acest an s-au înscris în cadrul premiilor Red Dot la categoria Design de Produs 4928 participanți din 56 de țări. Juriul internațional, din care au făcut parte 38 profesioniști în Design din 25 de tări, au înmanat un total de 81 premii Red Dot: onorând categoria Best of the Best în cadrul ceremoniei organizate aseară în Essen, Germania.

Unul dintre aceste premii a fost acordat laser-ului rotativ PR 30-HVS, care a fost desemnat câștigătorul la categoria “Scule”. Din evaluările juriului s-au remarcat:”Laserul rotativ impresionează utilizatorul cu un Design bine proporționat și compact. Acesta oferă un sistem de operare intuitiv și foarte versatil. Deține detalii dezvoltate în mod ingenios cum ar fi mânerele din cauciuc tare și o carcasă extrem de solidă, pentru a proteja laserul chiar și în cele mai dificile condiții.” Printre alte criterii, juriul a evaluat produsul din mai multe perspective: grad de inovație, funcționalitate, calitate, ergonomie și compatibilitate ecologică.

PR 30-HSV este al treilea produs Hilti în trei ani, premiat în cadrul Red Dot la categoria “Best of the Best”. Managerul de Design din cadrul companiei Hilti, Stephan Niehaus este foarte mulțumit că juriul a remarcat unul din detaliile inovatoare ale produsului. ”Mânerele au o structură complexă și include atât componente hard cât și componente soft care la imact se îndoaie sau se curbează, astfel asigurând protecția elementelor de măsurare foarte sensibile ale produsului chiar și când acesta este supus unui impact semnificativ. Acest lucru ajută la minimizarea timpului de inactivitate a produsului sau a reparațiilor, ceea ce reprezintă un beneficiu pentru client.” 
 
Suplimentar, premiul Red Dot a fost acordat și altor produse Hilti: demolator Hilti TE 1000-AVR, șurubelnița cu acumulatori Hilti SF 2-A/ SFD 2-A, șurubelniță cu impact tangențial cu acumulatori SID 2-A, aparat de implantat bolțuri Hilti DX 2 și un dispozitiv de montaj care dă gaură și instalează o ancoră mecanică într-o singură etapă.

Mergi la PR 30-HVS

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.