SISTEM DE INJECȚIE HIT-RE 100

Productivitate maximă certificată

Hilti HIT-RE 100: noul sistem de ancorare epoxidic bicomponent de injecție.

Hilti are plăcerea să vă prezinte noul sistem de ancorare HIT-RE 100 în asociere cu inegalabila platformă de aplicare Hilti

Noua rășină epoxidică Hilti HIT-RE 100 constituie soluția certificată ETA pentru toate aplicațiile în care condițiile de utilizare reprezintă o provocare. Noul sistem a fost dezvoltat după șaizeci de ani de inovație și cercetare în domeniul sistemelor de ancorare, pentru a garanta fiabilitatea extremă, în special în cazul aplicațiilor caracterizate de diametre și adâncimi mari de ancorare, ca, de exemplu, armări structurale sau armături în structuri existente.
Noul sistem garantează cele mai ridicate standarde de Sănătate și Securitate, flexibilitate și fiabilitate inclusiv în cazul găurilor realizate prin carotare, pe lângă cele mai înalte niveluri de productivitate cu o risipă minimă de produs, în asociere cu portofoliul complet de pistoale aplicatoare și accesorii de injecție și curățare Hilti.

Comportament certificat în beton cu fisuri și fără fisuri.

Sistemul Hilti HIT-RE 100 este alegerea optimă pentru ancorele structurale de diametru mediu și mare, grație perioadelor lungi de întărire specifice rășinilor epoxidice pure. Ancora bicomponentă de injecție este certificată pentru beton cu fisuri și fără fisuri, cu bare filetate M8 - M30 și bare de armătură Ø8 – Ø40 pentru diverse intervale de temperatură, în conformitate cu ETAG 001-Partea 5.

Noul sistem permite rezolvarea tuturor aplicațiilor din domeniul construcțiilor civile precum:

  • armături în structuri de beton armat
  • consolidări ale clădirilor existente
  • ancorări la adâncimi mari în fundație
  • ancorarea barelor cu diametru mare

Diversele dozaje ale cartușului în ambalaj moale de 330, 500 și 1400 ml cresc versatilitatea sistemului, cu o economie considerabilă de produs pentru fiecare punct de fixare.

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.