HILTI PE SCURT

Hilti furnizează, peste tot în lume, tehnologie de vârf pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor. Produsele, sistemele și serviciile Hilti oferă soluții inovatoare cu valoare adăugată remarcabilă clienților din domeniile construcțiilor și mentenanței clădirilor. Sediul Hilti Group este în Schaan, Principatul Liechtenstein.
 
Aproape 25.000 de angajaţi, în mai mult de 120 de ţări din toată lumea, îşi entuziasmează clienţii şi construiesc un viitor mai bun. Cultura corporaţiei este fondată pe integritate, curaj, muncă în echipă şi angajament.

Hilti excelează în inovare remarcabilă, relaţii directe cu clienţii şi marketing eficient. Două treimi din angajaţi lucrează direct pentru clienţi, în organizaţii de vânzări sau suport pentru proiectare, ceea ce înseamnă mai mult de 200.000 de contacte cu clienţii în fiecare zi. Hilti are propriile fabrici de producţie şi centre de cercetare şi dezvoltare în Europa, Asia şi America Latină.
 
Fondat în 1941, grupul internaţional Hilti s-a dezvoltat pornind de la o mică firmă de familie. Din 2000, Martin Hilti Family Trust deţine toate acţiunile şi din ianuarie 2008, toate certificatele de participare la Hilti Corporation.

Acest lucru protejează, pe termen lung, dezvoltarea viitoare a muncii de o viaţă a fondatorului companiei, Martin Hilti.
 
Hilti susţine o orientare clară către valoare şi urmează o politică a valorii pentru toate părţile interesate. Integrând în strategia sa interesele tuturor partenerilor companiei – clienţi, furnizori şi angajaţi – şi onorând în mod activ responsabilităţile sale sociale şi de mediu, Hilti crează baza de încredere care face posibil succesul pe termen lung al companiei.

Click aici pentru mai multe informații despre istoria corporației

Contactaţi-ne

Hilti România S.R.L.
Equest Logistic Center
Dragomireşti Deal
077096 Ilfov

+40 21 352 3000

+40 21 350 5181

vanzari@hilti.com

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.