HILTI ROMÂNIA

Hilti este furnizorul unor soluţii de înaltă tehnologie pentru industria internaţională a construcţiilor, oferind partenerilor : soluţii inovatoare, sisteme şi servicii cu o valoare adăugată excepţională. Grupul Hilti are aproximativ 21.000 de angajaţi, în peste 120 de ţări din întreaga lume. Compania promovează o cultură organizaţională bazată pe integritate, muncă în echipă, angajament şi curajul de a îmbrăţişa schimbarea.

În România, echipa Hilti are peste 80 de angajați de înaltă calificare în vânzări, inginerie, marketing și alte domenii, care lucrează împreună pentru a ajuta profesioniștii din construcții să îsi desfășoare activitatea pe șantiere mai repede, mai sigur și mai productiv. Mai mult de jumătate din membrii echipei noastre au contact direct cu clienții noștri.

Companiile cu activități în construcții generale, construcții civile, energie, instalații mecanice, instalații electrice, oțel și metal, finisări interioare, antifoc și alte domenii de activitate vor găsi la Hilti cel mai potrivit furnizor cu o mare varietate de produse și servicii concepute să se potrivească aplicațiilor acestora.

De-a lungul anilor compania a dezvoltat o gamă extinsă de produse, începând de la fixări directe - echipamente cu care Hilti şi-a început activitatea în 1940. Ulterior, au fost lansate produse pentru găurire şi demolare, ancore, tehnică diamantată, de tăiere şi finisare, tehnica înşurubării, sisteme de măsurare, sisteme de instalaţii şi antifoc. Aceste soluţii asigură un mediu de lucru eficient şi un grad ridicat de siguranţă, indiferent de stadiul lucrării. Suportul tehnic, instruirea pe şantier şi livrările sunt efectuate într-un mod direct, ajutând profesioniştii în construcţii să economisească timp şi resurse financiare.

Sediul din întreaga lume pentru corporația Hilti se află in Schaan, Principatul Liechtenstein. Sediul central Hilti România se află lângă București, în comuna Dragomirești Deal, județul Ilfov.

Contact

Hilti România S.R.L.
Equest Logistic Center
Dragomireşti Deal
077096 Ilfov
J23/1130/09.06.2005
CUI17131957
CAPITAL SOCIAL
1,941,500 RON

+40 21 352 3000

+40 21 350 5181

vanzari@hilti.com

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.