software hilti

SOFTWARE-UL SHEAR CONNECTOR DESIGN

Proiectarea grinzilor compozite

Software-ul Hilti de proiectare a conectorilor de forfecare îi ajută pe ingineri să calculeze cu ușurință grinzile compozite conform standardelor Eurocode. Gestionează volumul tău de lucru de la faza de proiectare la finalizarea proiectului. Înregistreză-te pe site-ul Hilti înainte de a accesa software-ul Shear Connector Design, urmând pașii de mai jos:

software hilti

Disponibil online pentru proiectele tale

Fie că lucrați la un nou proiect cu grinzi standard de oțel și tablă cutată sau la un proiect de reabilitare cu profile existente de oțel, Software-ul Shear Connector Design vă poate ajuta să proiectați în mod eficient cea mai bună soluție. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele proiectului, criteriile de proiectare, să definiți combinații de încărcări și poziția conectorilor. Apoi, raportul final vă va arăta calculul detaliat al conectorilor si schițele necesare la instalarea pe șantier.

Avantajele utilizării software-ului Shear Connector Design

HIlti software

Crește productivitatea

Uita de foile de calcul improvizate sau de programe complexe de design structural - acum poți efectua calcule în câteva minute, fără a face rabat de la siguranța și precizia în proiectare.

Shear connector

Sporește profitabilitatea

Maximizează-ți investiția pe șantier cu o solutie competitivă, fiabilă și aprobată, alternativă la varianta conectorilor de forfecare instalați prin sudură, consumatoare de timp.

Siguranță și conformitate

Siguranța și fiabilitatea sunt furnizate utilizând codul de proiectare corect împreună cu produsul potrivit. Software-ul nostru de proiectare a conectorilor de forfecare ți le oferă pe ambele. Folosește eurocoduri actualizate și anexe naționale relevante în combinație cu singurul conector de forfecare fixat prin cuie de pe piață, prevăzut cu ETA.

Calcul personalizat și precis în proiectele tale

  • Grinzi interioare și de margine în configurație simplă, cu customizarea geometriei profilului din oțel precum și a grupei oțelului
  • Beton ușor și standard
  • Planșeu (cu vute sau nu) și planșeu cu tablă cutată
  • Forțe distribuite, forțe liniare și forțe concentrate
  • Condiții de sprinjinire în etapa de construcție (grindă sprijinită sau nesprijinită)
  • Calcul în domeniul plastic cu grad complet și parțial de conectare
  • Verificări ale momentului de încovoiere și ale rezistenței la forfecare, inclusiv verificare la flambaj și torsiune laterală

Crează și arhivează datele proiectului
Software-ul Hilti de proiectare al conectorilor de forfecare ajută la simplificarea documentației. Salvează, accesează și editează oricând proiectele tale într-un mediu personalizabil.

Distribuie în rețeaua ta
Salvează proiectul, exportă-l și distribuie-l și colegilor tăi. Nu este nevoie să instalezi nimic - colegii tăi vor trebui doar să viziteze site-ul nostru, să se înregistreze și să înceapă să utilizeze aplicația.

Ai încredere că vei obține expertiza Hilti pe tot parcursul proiectului
Montatorii sunt ghidați de-a lungul execuției după indicațiile de poziționare din raport - și vă veți putea concentra asupra proiectului următor. Și oricând vei avea nevoie, colegii nostri din vânzări sau din departamentul tehnic îți vor oferi suportul necesar.

Software-ul este gratuit pentru utilizatorii înregistrați Hilti

Poți accesa software-ul Shear Connector Design gratuit din browserul tău.

Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul nostru și să te conectezi cu contul tău.

PRODUSE SPECIFICE PENTRU ACEASTA SOLUȚIE

Întrebați un inginer