Software pentru proiectarea ancorelor

Hilti PROFIS Anchor - fixarea plăcilor de susținere și a balustradelor

Hilti PROFIS Anchor software

Software-ul Hilti PROFIS Anchor permite proiectarea unei game ample de aplicații ale sistemelor de ancorare în beton și zidărie.

Gamă amplă de aplicații

Hilti PROFIS Anchor cuprinde SOFA – metoda noastră de calcul, cu care se pot proiecta configurații complexe, neprevăzute de codurile internaționale.

Poți proiecta, de asemenea, în conformitate cu o amplă gamă de coduri internaționale – pentru a elabora proiecte destinate oricărei țări din întreaga lume. Este vorba despre standardele europene (ETAG), din Statele Unite (ACI), Canada (CSA), Australia (SA:TS 101) și Rusia (STO).

Accelerezi și simplifici procesul de proiectare

Hilti PROFIS Anchor accelerează calculele, importând și procesând concomitent mai multe ipoteze de încărcare. Poți, de asemenea, să selectezi automat scheme și plăci de susținere.

Adaugi la experiența ta cei 60 de ani acumulați de Hilti

Hilti PROFIS Anchor este rezultatul a peste 60 de ani de activitate a companiei Hilti în cercetarea și dezvoltarea sistemelor de fixare prin ancorare, cuprinzând ancorele chimice și mecanice. 

ÎNTREABĂ UN INGINER

CARACTERISTICI ESENȚIALE ALE HILTI PROFIS ANCHORMetode de calcul

  • Aplicații necuprinse în codurile internaționale, care se pot proiecta cu ajutorul metodei de calcul dezvoltate de Hilti, SOFA.
  • Ancorări în beton, proiectate în conformitate cu codurile din Europa (ETAG), America (ACI), Canada (CSA), Australia (SA:TS 101) și Rusia (STO).
  • Ancorări în zidărie – proiectate utilizând modulul nostru complet pentru calculul rezistenței elementelor de fixare în zidărie, în baza Anexei C a codului ETAG 029.

Caracteristici de calcul

  • Importarea din MS Excel și procesarea concomitentă a mai multor ipoteze de încărcare
  • Selectarea automată a configurațiilor optime de ancorare și a dimensiunilor minime pentru plăcile de susținere, cu ajutorul funcției de corectare a geometriei din cadrul software-ului PROFIS
  • Calculul elementelor de fixare pentru balustrade și al ancorelor, în conformitate cu standardele naționale
  • Crearea propriilor modele personalizate în baza parametrilor de calcul specifici
  • Rezultate - crearea specificațiilor și a rapoartelor cu ajutorul probelor de calcul și al informațiilor despre instalație
  • Link către biblioteca noastră BIM/CAD de produse Hilti

SERVICIUL NOSTRU TEHNIC PENTRU PROIECTARE

Dacă ai nevoie de ajutor în proiectare, inginerii noștri Hilti pot proiecta sisteme de ancorare pentru tine. Pentru mai multe informații, contactează echipa locală Hilti. 

BIBLIOTECA HILTI BIM/CAD

BIBLIOTECA HILTI BIM/CAD

Citește mai mult