RESPONSABILITATEA FAȚĂ DE MEMBRII ECHIPEI NOASTRE

Noi modalități de lucru

Hilti team members

ECHILIBRUL DINTRE MUNCĂ ȘI VIAȚA PERSONALĂ

Înțelegem că mediul de lucru este într-un proces rapid de schimbare și că mulți dintre noi încearcă să realizeze un echilibru între obligațiile familiale și cele de la muncă.

Avem așteptări mari de la membrii echipei Hilti și stabilim obiective ambițioase pentru fiecare angajat al companiei. Dar, în același timp, credem într-o cultură a grijii față de ceilalți, în care oamenii pot fi ajutați pentru a da tot ce e mai bun.

De aceea, echilibrul dintre muncă și viața privată este foarte important la Hilti.

Credem că este bine să oferim condiții de lucru atractive și să prevedem modalități flexibile de operare precum birourile mobile sau munca de acasă.

La sediul nostru central din Schaan, Liechtenstein, am deschis chiar și un centru de zi pentru copiii angajaților noștri.

În felul acesta, dorim să fim un angajator atractiv. Și se pare că funcționează:

92% din colaborii noștri au declarat că sunt mândri că lucrează pentru Hilti, iar noi suntem recompensați regulat cu titulaturi precum „Great Place to Work”.

CARIERE PE TERMEN LUNG

Știm că succesul pe termen lung al companiei noastre se bazează pe oamenii noștri.

Drept pentru care, dorim să le oferim posibilități de creștere și dezvoltare la nivel personal.

Politica noastră prevede ca echipa de management să fie deschisă dialogului, cu evaluări frecvente ale obiectivelor și a perioadelor de formare.

Mulți dintre membrii echipei noastre se bucură de cariere de lungă durată în cadrul companiei Hilti. Încurajăm, de asemenea, mobilitatea în interiorul companiei și îi sprijinim pe membrii echipei noastre în procesul de învățare și dezvoltare continuă.

80% din posturile de conducere din cadrul companiei Hilti sunt acoperite de personal intern. 

NE INTERESEAZĂ SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA LA LOCUL DE MUNCĂ

Sănătatea și siguranța sunt cu adevărat importante pentru Hilti.

Sectorul construcțiilor este unul periculos, iar încercarea de a preveni accidentele este crucială. Avem reguli stricte privind comportamentul pe șantier, privind măsurile de precauție care trebuie adoptate și dispozitivele de protecție individuală obligatorii. 

Evaluăm constant riscurile de la locul de muncă și adoptăm măsurile de protecție cele mai adecvate.

Dar și menținerea stării bune de sănătate este importantă pentru noi.

Avem propriile servicii de asistență sanitară pentru personalul nostru, concepute pentru a preveni și a identifica de timpuriu riscurile pentru sănătate. Oferim consultanță în privința unor numeroase aspecte, de la vaccinare la prevenirea problemelor de sănătate legate de locul de muncă. 

MAI MULTE DESPRE RESPONSABILITATEA CORPORATIVĂ

SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

Vezi pagina
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ

RESPONSABILITATEA SOCIALĂ

Vezi pagina
OBIECTIVUL CENTRAL ȘI VALORILE

OBIECTIVUL CENTRAL ȘI VALORILE

Vezi pagina