FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron
Hilti

Caracteristici și Aplicații

Caracteristici
  • Performanță îmbunătățită – TE 3000 oferă acum putere de demolare comparabilă cu cea a ciocanelor demolatoare cu aer comprimat de 45 kg
  • Manevrare îmbunătățită – greutatea redusă cu 10% și noul mâner superior facilitează controlul și transportul ciocanului pneumatic
  • Sistem activ de reducere a vibrațiilor (AVR) – ciocan pneumatic cu funcție de atenuare a vibrațiilor, cu două mânere decuplate complet și vibrații cu 10% mai reduse decât modelele anterioare TE 3000
  • Mandrină reinventată, cu schimbare rapidă – compatibilă cu noile dălți Hilti TE-H
  • Motor fără perii, ce nu necesită întreținere, și sistem de lubrifiere cu trei camere pentru mai puține întreruperi și o durată de viață mai mare
Aplicații
  • Demolarea plăcilor și fundațiilor din beton ranforsat
  • Spargerea/tăierea asfaltului în construcțiile civile de drumuri, amplasarea conductelor și repararea trotuarelor
  • Îndepărtarea betonului pentru restaurări structurale, extensii de plăci, ranforsarea și repararea barelor de armătură
  • Săparea, realizarea de șanțuri și tasarea în argilă pietroasă și dură și alte tipuri de pământ dens
  • Montarea tijelor de împământare în soluri dure, pentru o instalare mai sigură și fără scări a tijelor de împământare (este necesar un dispozitiv de găurit TE-H PD opțional)

Variante și seturi de produse

Caracteristici tehnice

Documente și clipuri video

Consultanță și asistență

Evaluări și recenzii

TE 3000-AVR

Demolatorul electric TE 3000-AVR 230V

Obţine succesul prin inovaţie si experimentează un nou nivel de putere si performanţă

Noul demolator pentru sarcini grele Hilti TE 3000 cu sistemul activ de reducere al vibraţiilor (AVR) asigură demolarea rapidă si uşoară a betonului din şantierul tău - tot ce ai nevoie este unealta, o daltă si o sursă de curent.

Nu-ţi îngrenua echipa cu un demolator pneumatic greoi cu un compresor de aer masiv - noul TE 3000 are cea mai mare performanta in demolare dintre toate demolatoarele Hilti fiind similar cu demolatoarele pneumatice de 45 Kg.

Mai mult comfort pentru utilizator, mai puţină oboseală

Experimentează un maxim de confort pentru utilizator cu sistemul activ de reducere al vibraţiilor (AVR) si cu greutatea scazută a uneltei. În plus cele două mânere decuplate complet si noul mâner pentru transport îţi permit să lucrezi mai mult cu mai puţină oboseală. 

Putere crescută si greutate scăzută

Noul şi inovatorul TE 3000-AVR oferă o performanţă cu pana la 40% mai mare fiind cu 3 kg mai usor pentru ca tu să poţi demola mai repede fără a sacrifica din putere sau performanţă.

Schimbare rapidă a dălţii

Noul TE 3000-AVR este echipat cu o nouă mandrină cu eliberare rapidă, permiţându-ţi să schimbi consumabilele mai rapid si mai eficient.

TE 3000-AVR

Descoperă o modalitate mai simplă

Lasă demolatorul TE 3000-AVR să lucreze pentru tine

Completează toate lucrările medii si grele de demolare a plăcilor si fundaţiilor din beton armat cu soluţia TE 3000-AVR. Îndepărtează betonul pentru conexiunile barelor de armătură și pentru conexiunile la utilități, cu  o greutate mai mică și mai multă putere și performanță. Cu consumabile adaptate fiecăror aplicații unice, puteți accesoriza cu ușurință TE 3000-AVR pentru a vă satisface nevoile.

Dălţile TE-H

Dălţile TE-H

Profită de sistemul complet

Utilizează soluţia completă pentru demolare și combina TE 3000-AVR cu dalta TE-H pentru a experimenta adevărata putere pe care această unealtă o poate aduce în șantierul tău. Conceput să reziste și să îmbunătățească puterea și performanța noului TE 3000-AVR, noul și îmbunătățitul portofoliu de dălţi şi şpiţuri TE-H îţi amplifică impactul.

Cu un portofoliu complet  nou de dălţi TE-H, alege cea mai bună soluție pentru tine oferind dălți de ultimă generație pentru cea mai mare performanță și cea mai lungă durată de viață in aplicaţiile de demolare.

Servicii de primă clasă pentru a vă ajuta să rămâneți în modul de producție

ON!Track

ON!Track

Sistemul de gestiune al bunurilor On!Track îţi spune exact ce echipamente ai, unde sunt şi cine le foloseşte.        

Află mai multe despre On!Track
2 ani fără costuri

2 ani fără costuri

Până la doi ani de reparaţii fără cost, inclusiv manoperă si costuri de transport.

Afla mai ulte despre pachetul nostru Hilti Tool Service
Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te