FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Aspiratoare pe acumulator pentru utilizare pe șantier

Afișează aspiratoare pe acumulator pentru utilizare pe șantier

Afișează aspiratoare pe acumulator pentru utilizare pe șantier
Aspirator VC 5-22 pe acumulator Aspirator compact, portabil, pe acumulator, pentru curățare rapidă pe șantiere și în ateliere (platforma pe acumulatori Nuron)
Aspirator VC 10L-22 pe acumulator Aspirator pe acumulator pentru medii umede/uscate, cu putere mare de aspirare, cu rucsac opțional, pentru lucrări de curățare pe șantier - clasa L (platforma pe acumulatori Nuron)
Înapoi la produse ()
Comparație
Produse ()
un muncitor utilizează un aspirator pe acumulator pentru a îndepărta praful rezultat din lucrările de demolare

Descoperă aspiratoarele pe acumulator

Curățare rapidă și control mai bun al prafului, cu confort și portabilitate

Nu poți evita să faci praf, dar îl poți controla, indiferent unde lucrezi. Aspiratoarele noastre pe acumulator, compatibile cu filtrele HEPA, îți permit să lucrezi în condiții de lucru mai curate, mai sigure și mai eficiente, în conformitate cu standardele OSHA. Datorită puterii și flexibilității platformei Nuron, praful poate fi acum colectat în condiții umede și uscate, cu ajutorul uneltelor pe acumulator, chiar și în cazul în care alimentarea cu energie electrică nu este disponibilă.

Aspiratoare pe acumulator pentru curățare din mers

Mai multă siguranță

Nu ai nevoie de o conexiune electrică pentru a asigura conformitatea cu cerințele de sănătate și siguranță specifice aplicațiilor de găurire și tăiere – aspiratoarele noastre de înaltă performanță funcționează în platforma de acumulatori Nuron.

Productivitate sporită

Lucrezi mai bine și cu mai puține întreruperi. Aspiratoarele noastre pe acumulator pot contribui la îmbunătățirea vizibilității pe șantier, te pot ajuta să economisești timp în timpul activității de curățare și să prelungești durata de viață a uneltelor.

Confort sporit

Fie că îl transporți cu ajutorul mânerului, curelei sau în rucsac, aspiratoarele noastre pe acumulator sunt mobile și confortabile și funcționează în platforma pe acumulatori Nuron, cu o gamă largă de acumulatori de 22 V.

Un muncitor care șlefuiește un perete din beton cu un aspirator pe acumulator în spate

Aspirare umedă și uscată pe acumulator

VC 10-22: Putere Nuron pentru aspirarea reală a prafului pe acumulator

Cu greutatea mai redusă, containerul mai mic și rucsacul opțional, VC 10-22 oferă un plus de mobilitate oriunde ai nevoie de o aspirare a prafului conformă cu standardele OSHA – umedă sau uscată. Dar nu compromite puterea în favoarea confortului: aspiratorului VC 10-22 cu acumulatorii Nuron asigură o putere de aspirație de până la 140 CFM pentru funcționare fără praf. Și, în plus, vei lucra mai eficient datorită curățării automate a filtrului.

un muncitor care merge pe un șantier cu un aspirator pe acumulator pe umăr

Nicio priză? Nicio problemă.

Curăță spațiul de lucru cu un aspirator pe acumulator

Pentru curățarea prafului uscat și colectarea pe termen scurt a prafului produs de uneltele de găurire și dăltuire atunci când alimentarea cu energie electrică nu este disponibilă, VC 5-22 este un aspirator pe acumulator conform cu standardele OSHA, care poate fi transportat pe umăr, pentru un plus de portabilitate.

FII CONFORM EU-OSHA PRIVIND PRAFUL DE PE ȘANTIER

Mențineți-vă locul de muncă curat și în asigurați conformitate prin combinarea aspiratoarelor noastre pe acumulator cu o soluție integrată de gestionare a prafului pentru tăiere, găurire, carotare și altele.

Comandă acum mai multe sisteme de colectare a prafului

AI NEVOIE DE UN ASPIRATOR CU CABLU?

Îndepărtează praful și apa murdară produse de aplicațiile de polizare, tăiere, găurire și carotare, rapid și eficient cu aspiratoarele noastre pe cablu, cu putere și capacitate mare.

Comandă acum aspiratoarele cu cablu

NE BAZĂM PE SCULELE NOASTRE

Nu ne așteptăm ca uneltele noastre să eșueze, dar suntem pregătiți în caz de orice. Obține reparații fără costuri pentru aspirator timp de doi ani, apoi o garanție pe viață și o limită de cost pentru reparații. 

Află mai multe despre serviciul nostru de reparații
Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te