ȘURUBELNIȚA SF 6(H)-A22 ȘI ACUMULATORUL B22 3.0 AH

Siguranță și performanță la îndemână

Descoperă mai multe despre produs

+40 21 352 3000

+40 21 350 5181

vanzari@hilti.com
Când se execută operațiuni de înșurubare sau găurire, se poate întâmpla ca șurubul sau burghiul să se blocheze în material,facând ca șurubelnița să se rotească imediat în jurul axei sale. Riscul de accidentare asupra mâinilor sau încheieturilor operatorului este astfel foarte mare.

De-acum, poți uita de toate acestea. Noile șurubelnițe SF 6(H)-A22 îți vor permite să efectuezi toate operațiunile în deplină siguranță, grație sistemului ATC (control activ al cuplului), care oprește imediat şurubelniţa în cazul în care se manifestă o rotație neașteptată. SF 6H-A22 este o șurubelniță cu percuție mecanică și alimentare cu acumulatori de 22V, proiectată pentru a răspunde nevoilor unei multitudini de profesii: de la instalatori sau electricieni până la constructori de clădiri, de la tâmplari la tehnicienii de întreținere. Șurubelnița este disponibilă și fără percuție, în versiunea SF 6-A22. Motorul puternic împreună cu angrenajele robuste, în întregime din metal, fac din SF 6H-A22 partenerul ideal și pentru cei care au nevoie de performanţă, precum firmele de construcţii sau de tâmplărie din lemn, care trebuie să găurească și să monteze șuruburi în lemn.

Grație structurii ergonomice și dimensiunilor compacte, este indicată și pentru utilizarea zilnică la instalarea de ancore de plastic, la montarea ușilor și a ferestrelor ori la instalarea sistemelor de suporțipentru instalațiile electrice sau mecanice.Poate fi folosită și la lucrările de întreținere sau acolo unde necesară găurirea prin percuție în zidărie.

Precizia și confortul sunt garantate de LED-ul care conferă o mare vizibilitate (luminează perfect zona de lucru) și de un ambreiaj electronic compact (ELO) absolut nou, care, pe lângă garantarea unei mai bune precizii în funcționare, produce și mai puțin zgomot.


VIDEO APLICAȚII SF 6H-A22NOUL SISTEM ATC (Control activ al cuplului)


Siguranță

  • Sistem de control active al cuplului - ATC
  • Mâner ergonomic
  • LED cu vizibilitate crescută

Robustă

  • Mandrină de metal de ultimă generație (deschidere de 1,5 - 13 mm)
  • Ambreiaj electronic avansat ELO cu nivel redus de zgomot

Performantă

  • Motor tradițional, ce dezvoltă un cuplu de 50/80 Nm
  • 2 trepte de viteză cu angrenaje în întregime din oțel

Îți recomandăm să combini SF 6H-A22 cu noul acumulator B22 3.0Ah al cărui nivelul ridicat de performanță și greutății reduse garantează un echilibru perfect pentru utilizarea zilnică, mai ales pentru cei care utilizează şurubelniţa la nivelul pereților sau al tavanului.
Ca alternativă, se pot folosi și acumulatorii:
  • B22 5.2 Ah (cu durată foarte mare de lucru) pentru cei care execută operațiuni în serie, în mare parte la nivelul podelei (sau, în orice caz, cu orientare în jos).
  • B22 2.6 (compact) ca soluție de „rezervă”, deoarece permite funcționarea, dar oferă mai puțină performanță în cazul operațiunilor mai complexe (comparativ cu celelalte două modele).
Șurubelnița SF 6H-A22 și acumulatorul B22 3.0 Ah: Siguranță și performanță la îndemână!

SF 6(H)-A22

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.