SOFTWARE-UL HILTI PENTRU CALCULUL CONECTORILOR DE FORFECARE

Proiectarea dinamică a planşeelor compozite

Descoperă mai multe despre produs

Hilti Shear Connector
Design Software


Hilti Shear Connector Design Software


Hilti Shear Connector Design Software

Technical specifications (PDF)

Hilti X-HVB system (PDF)

+40 21 352 3000

+40 21 350 5181

vanzari@hilti.com
Software-ul Hilti pentru Calculul conectorilor de forfecare îi ajută pe ingineri să proiecteze mai ușor planşeele compozite în conformitate cu standardele Eurocode. Gestionează volumul de lucru de proiectare din faza de detalii de execuţie până la documentația finală de proiectare.

Pregătiţi pentru proiectele dumneavoastră unice
Chiar dacă lucraţi la un nou proiect cu grinzi standard de oțel și tablă cutată sau la o reabilitare delicată cu profile din oțel deja existente, noul software pentru Calculul conectorilor de forfecare vă este de mare ajutor pentru a calcula în mod eficient soluția cea mai bună.

Tot ce aveţi de făcut este să introduceţi datele esențiale de calcul și limitările, să stabiliţi combinațiile de încărcare și poziția conectorilor. Apoi, în raportul de calcul final veţi găsi descrierile calculelor efectuate, proiectele și desenele de care aveţi nevoie pentru instalarea pe șantier.

Cu software-ul Hilti de Calcul al conectorilor de forfecare, puteți:
 • Crește productivitatea. Uitaţi de foile de calcul improvizate sau de tabelele complicate pentru proiectări structurale – de acum, puteți efectua calcule în câteva minute, fără compromisuri în privinţa siguranţei sau preciziei.
 • Crește profitabilitatea. Optimizează investiția în șantier cu a alternativă competitivă, sigură și normată Eurocod, spre deosebire de conectorii sudaţi care consumă mult timp.
 • Avea siguranța că veţi beneficia de consultanța Hilti pe parcursul întregului proces. Instalatorii vor fi ghidați pe parcursul întregii lucrări de montaj, prin indicații de poziționare a conectorilor incluse în raport - în timp ce dv. vă veţi putea concentra asupra următorului proiect. Iar în cazul unor incertitudini, personalul nostru specializat în vânzări și inginerie este mereu la dispoziție pentru a vă ajuta

Personalizaţi-vă proiectele și calculaţi cu precizie:
 • Grinzi intermediare și de colț într-o configurație de simplă rezemare și cu posibilitatea de a configura geometria profilului de oțel și calitatea oţelului
 • Beton ușor și normal
 • Plăci de beton armat (cu sau fără vute) și plăci compozite cu tablă de oţel cutată
 • Sarcini distribuite liniar sau pe suprafaţă și sarcini concentrate
 • Condiţii de calcul cu rezemare si fără rezemare, folosind sisteme de schele în faza de construcție
 • Proiectarea plastică cu grad complet sau parțial de conectare
 • Verificări ale momentului de încovoiere și ale rezistenței la forfecare, inclusiv verificări ale rezistenţei la flambaj prin torsiune laterală si ale rezistenţei la flambaj la forţă tăietoare şi la forţe transversale aplicate inimii.

Creaţi-vă și arhivaţi-vă datele proiectului
Software-ul Hilti pentru Calculul conectorilor de forfecare ușurează întocmirea documentației. Puteţi salva, revizui și edita proiecte într-un mediu personalizabil.

Partajaţi în reţeaua proprie
Salvați-vă proiectul, exportaţi-l și partajaţi-l cu colegii dumneavoastră. Nu este nevoie să instalaţi nimic - colegii dumneavoastră va trebui doar să intre pe site-ul lor local Hilti, să se înregistreze și să înceapă să utilizeze software-ul.

Acționaţi în condiții de siguranţă și conformitate
Pentru orice proiect siguranţa și fiabilitatea sunt garantate prin utilizarea codului de proiectare corespunzător, împreună cu produsul potrivit si compatibil. Software-ul Hilti pentru Calculul conectorilor de forfecare vă permite să îndepliniţi ambele condiții. Acesta utilizează Eurocodurile actualizate și anexele naţionale aferente, împreună cu singurul conector de forfecare fixat cu ajutorul bolţurilor împuşcate, existent pe piață și care deține Aprobarea tehnică europeană.
SOFTWARE-UL HILTI PENTRU CALCULUL CONECTORILOR DE FORFECARE ESTE UN SOFTWARE ONLINE GRATUIT PENTRU CLIENȚII CARE DEȚIN CONTURI DE UTILIZATOR ÎNREGISTRATE PE SITE-UL HILTI

DATE TEHNICE
 • Licență: Licență pentru un singur utilizator
 • Compatibilitate cu: Chrome și Firefox
 • Cerințe de sistem: Poate funcționa în Chrome și Firefox


ACCESAŢI HILTI SOFTWARE
Puteți accesa gratuit software-ul Hilti de Calcul al conectorilor de forfecare aici la Hilti Online. Trebuie doar să vă înregistraţi completând formularul de mai jos sau să vă conectaţi dacă sunteţi înregistrat deja. Echipa noastră de Servicii Clienţi și Inginerie vă va contacta cu detalii despre activarea software-ului.

Pentru a face website-ul să funcționeze mai bine, am folosit cookie-uri. Puteți schimba aceste setări aici. În caz contrar vom considera că sunteți de acord cu asta.